Startside‎ > ‎

Nyheter fra foreningen

Her finner du alle nyhetssaker fra foreningen sentralt.

Bli fotballdommer da vel.......

lagt inn 18. okt. 2019, 09:07 av Knut Audun Hotvedt

Kursstart 7.desember. Totalt 16 timer.
Suveren hobby, betalt for å få trim, kan det bli bedre ?
Se på vedlegget under.
Har du spørsmål Ring Nathaniel Dahl tef. 47250865

Suveren mimrekveld

lagt inn 8. okt. 2019, 09:01 av Knut Audun Hotvedt

Old Boys aftenen med innbudte Greåkerspillere fra -69 laget og eldre, ble akkurat den fulltrefferen vi håpet på. Hele 28 "gubber" møtte opp og de fikk pratet mye, hørt litt på Kurte og geleidet gjennom et par Isak Johnsen sanger av Vidar Sandberg.
Det er ikke hver gang vi kan si at bort i mot 60 personer mener at tiden fløy avgårde. Og som en hengiven Greåkersupporter var det
flere av mine gamle helter tilstede.
Herlig

Spesiell Old Boys aften fredag 04.oktober

lagt inn 29. sep. 2019, 11:43 av Knut Audun Hotvedt

I og med 100 års jubileet blir det en spesiell Old Boys aften fredag den 4.oktober. Vi ber inn alle våre "gamle" stjerner fra 1969 laget ( 50 år i år ) og tidligere. I skrivende stund er det hele 35 spillere som kommer. Med våre Old Boys personer i tillegg vil vi komme  til å bli over 60 personer - HERLIG.
Våre innbudte spillere kommer rundt kl. 1900. Da vil de få en time med prating før vårt vanlige Old Boys møte starter kl. 2000. Kåsør denne kvelden er Lars Petter Hansen, trener for FFK's Gatelag.
Servering denne kvelden blir fårikål.
Alt ligger tilrette for en uforglemmelig aften med mange forholdsvis gamle historier.
MØT OPP:

Visterflo Cup nå på lørdag

lagt inn 3. sep. 2019, 23:02 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 3. sep. 2019, 23:03 ]

Lørdag kl. 0900 braker det løs. Gjennom hele dagen vil det være full aktivitet på anlegget. 2008-laget som arrangerer cupen har jobbet iherdig og gjort en fantastisk jobb i forkant.
Ta deg en tur ned og se på folkehavet.
Se på vedlegget. Der finne rdu alt du trenger å vite.

Redd Greåker

lagt inn 26. aug. 2019, 07:06 av Knut Audun Hotvedt

Det nærmer seg valg og mye står på spill for oss på Greåker. Her har vi mulighet til å være med på å påvirke. Møt gjerne opp i Greåkerdrakt. Ved det viser vi at vi representerer oss selv.

På lørdag (31. august) arrangerer ARL demonstrasjonstog for rett linje i Sarpsborg sentrum i samarbeid med alle partiene som støtter rett linje. Målet er å heve oppmerksomheten omkring jernbanesaken foran valget.

Følgende partier er med:

Partiet De Kristne

Senterpartiet

Krf

Venstre

SaFoSa

Miljøpartiet De Grønne

Fremskrittspartiet

Pensjonistpartiet

Rødt

Det Rette Parti

Tidspunkt: Lørdag 31. august 2019 kl 1300 til ca kl 1400

Rute: Start fra Epa, deretter ned gågata til torvet.

Gjennomføring: Vi kjører "tøffe-toget" nedover gågata, og vi deler ut flyers underveis (se vedlegg). Det vil også være to eller tre appeller i regi av Aksjon Rett Linje, og vi bringer plakater med slagord. Kun ARL vil kunne bruke egne bannere, mens alle vil kunne gå i sine respektive partitrøyer o.l.

Oppstart for 5 og 6 åringer

lagt inn 22. aug. 2019, 01:52 av Knut Audun Hotvedt

Nå er det skolestart og da setter vi i gang trening for 1.klassingene ( 6 år ) og 5 åringene, gutter og jenter.
Første trening er Tirsdag 27.august kl. 1700 på Moa.
Møt opp og bli med på en hverdag i trygge omgivelser.
Se vedleggene. Der finner du all den informasjon du trenger
Da ses vi

Young Boys/ Old Boys er dere klare ?

lagt inn 18. aug. 2019, 03:46 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 18. aug. 2019, 03:46 ]

Lørdag 24.august på Moa kl. 1700.
Alle som har lyst til å spille litt fotball  helt uformelt har nå mulighet. En gjeng foreldre med Espen Skaar i spissen ønsker å sette i gang et tilbud med en trening hver uke.
Nå på lørdag skjer den første. Etter litt trening er det fotballkamp og pizza på klubbhuset.
DETTE ER ET TILBUD TIL ALLE I GREÅKERFAMILIEN.
MØT OPP.

Vinnere av Sommerlotteriet/Reiselotteriet

lagt inn 18. jun. 2019, 23:46 av Knut Audun Hotvedt

Vi har foretatt trekning i Sommerlotteriet og vinnerne er

1.Premie kr. 10.000,-.  - Karin Søgaard - lodd nummer 0138

2.Premie kr. 5.000,-.     - Sander Rønning Fredriksen  - lodd nummer 3827

3. Premie kr. 5.000,-.    - Nils Otto Haraldsen  - lodd nummer 1530

Alle vinnerne er kontaktet.

Takker alle dere som har tatt lodd og hjulpet oss for å holde aktiviteten vi ønsker oppe.
Takker og alle som har hjulpet til med å selge
God sommer alle sammen

Varreauksjon på lørdag kl. 1300

lagt inn 12. jun. 2019, 23:07 av Knut Audun Hotvedt

Spre det glade budskap. Dette blir spennende. Aldri har vi hatt så mye å auksjonere bort, og lista under er ikke endelig. Vi venter mer varer fra flere bedrifter utover uka.
Se lista i vedlegget og MØT OPP PÅ LØRDAG UTENFOR KIWI GREÅKER

Greåkerdagene, vareauksjon kl. 1300

lagt inn 3. jun. 2019, 03:39 av Knut Audun Hotvedt

I år igjen, denne gang utenfor Plavs Pub.. Lørdag den 15.juni starter vi, Greåker IF, opp med vareauksjon kl. 1300. Deretter vil konserter overta. Vi er i gang med å få inn varer til auksjonen. Kommer tilbake til det, men... sett av dagen - slik at det blir folksomt på vareauksjonen og på kvelden.

1-10 of 673