Startside‎ > ‎

Nyheter fra foreningen

Her finner du alle nyhetssaker fra foreningen sentralt.

Totalt rundt 200 innom på inkluderingsdagen

lagt inn 30. aug. 2022, 06:43 av Knut Audun Hotvedt

Et flott arrangement  sammen med Greåker Lions. I løpet av søndagen var hele 200 personer innom. En meget poulær Mesternes Mester løype, ballbingen, Minigolf, Quiz løype og forskjellige løyper inne på banen gjorde at alle barn, og noen voksne var i aktivitet.
Sarpsborg Jente- og Guttekorps spilte, Lions hadde stand og delte ut reflekser og vester.
Alt i alt en meget vellykket dag.
En stor takk til Tommy Nilsen, Sonja Schefferenberg, Frank Nielsen, Geir Haugen, Arne Kjølberg, Jan Kjølberg,  Katrine Hotvedt og Lions selvfølgelig. Uten dere hadde dette vært umulig å få til. Regner med at dette blir et årlig arrangement.

Inkluderingsdag på Moa

lagt inn 23. aug. 2022, 05:41 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 23. aug. 2022, 05:42 ]

INKLUDERINGSDAG SØNDAG 28.AUGUST

Lions Club Greåker ønsker i samarbeid med Greåker IF å arrangere en dag for alle i vår del av kommunen. Her møter dere opp uansett om dere er aktive eller ikke, om dere er nyinnflyttet eller er født her, om dere er gamle eller unge, om dere blir med på aktivitetene eller ønsker å sitte rolig å se på. Vi ønsker absolutt alle, hele familien, velkommen.

Vi venter at det blir godt med folk

Dere inviteres til en festdag på Moa ( Greåker IF’s bane ) hvor bl.a. dette vi skje

-          Sarpsborg Jente- og Guttekorps kommer
Her vil det bli muligheter til å prøve et eller flere instrument

Av aktiviteter kommer følgende

-          Rebusløype med premiering

-          Ringspill

-          Minigolf

-          Fotballaktiviteter

-          Mesternes Mester løype

-          Opp trappa så raskt du kan

-          Lek og moro

Arrangementet vil vare i tidsrommet    KL: 1200 – 1500

Det vil være muligheter for å handle i både kiosk og grill

Da ses vi.

Se vedlegget

llll

NM i Straffespark arrangeres på Moa

lagt inn 17. aug. 2022, 05:35 av Knut Audun Hotvedt

Det kan bli en svært severdig lørdag på Moa den 27.august. Da arrangeres delfinale i NM Straffespark. Raymond er primus motor. Hele arrangementet begynner kl. 10.00 og slutter ved 15.00 tiden. Alt avhengig av hvor mange lag som melder seg på.
Hvert lag består av 5 spillere der den ene må være keeper. Aldersgrense for påmelding er 16 år.
Påmelding skjer på
 www.straffespark.no
Her ligger også regler og alt som er interessant å vite.
Kan bli artig dette.

A-laget med kamp onsdag kl. 20.00

lagt inn 16. aug. 2022, 10:14 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 16. aug. 2022, 10:14 ]

De to siste kampene har gått over all forventning med uavgjort mot SFK og seier over Kråkerøy. Onsdag er det ny kamp. Denne gang mot Tistedalen. Dette er et lag Greåker konkurrerer mot på den nederste del av tabellen. En seier i morgen er viktig. Ta seg en tur vel....

G13 til A-sluttspill i Skara Cup

lagt inn 6. aug. 2022, 12:49 av Geir Haugen

Vinnere av loddsalget

lagt inn 21. jun. 2022, 05:31 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 6. aug. 2022, 12:45 av Geir Haugen ]

Loddsalget vårt er avsluttet og trekning er foretatt. Takker til alle våre spillere og foreldre som har stått på slik at vi får kjærkomne inntekter. Det trengs.
 Alle vinnerne er kontaktet

1.premie . Philips 4K ULTRA TV fra POWER
                    Javid Resae - loddnummer 2566
2.premie    Vinn en bilmekaniker fra Greåker Bilkontroll
                    Sidsel Erlingsen - loddnummer 2432
3.premie    Vinn en bilmekaniker fra Greåker Bilkontroll
                    Anette Young - loddnummer 3291
4.premie    Sportsklær fra PROZO
                    Synnøve Andersen - loddnummer 1855
5.premie    Sportsklær fra PROZO
                    Loyd Søreide - loddnummer 3280

Ønsker alle en riktig god sommer

TINE Fotballskole starter onsdag

lagt inn 21. jun. 2022, 05:16 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 21. jun. 2022, 05:16 ]

Onsdag er vi klare igjen. Yrende liv av masse unger som ønsker å spille litt fotball nå i begynnelsen av ferien. Instruktører, kjøkken personalle, ja alle er klare sammen med spillerne. Vi gleder oss.

Oppstart ball-lek 2017 kullet

lagt inn 11. mai 2022, 12:14 av Knut Audun Hotvedt

TIRSDAG 24.MAI KL. 1700 PÅ MOA
DA ER VI I GANG MED DE SOM ER FØDT 2017 ( ELLER TIDLIGERE ).
Vi fokuserer på idrettsglede og ball-lek.
Trenere står klare til å ta i mot dere.
DA SES VI
Se vedlegg

Godt forsvar. Tapte 2-0

lagt inn 7. apr. 2022, 04:28 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 7. apr. 2022, 04:29 ]

Det var ikke forventet at Greåker skulle ta poeng fra et hardtsatsende og opprykksjagede, Råde, men en meget respektabel innsats gjorde at det tilslutt ble kun to mål i mot.
Allerede i det første minuttet scoret Råde, og det var vel noen av oss som ble litt pessimistiske da, men Greåker hang godt med og hadde sine sjanser til å utligne. En gang alene med keeper og en gang i stolpen. De siste 30 minuttene var Råde klart best og de vant fortjent, men guttene skal ha ros for iherdig innsats. Vi gleder oss til neste kamp

Onsdag braker det løs - Råde kommer kl. 19.00

lagt inn 4. apr. 2022, 02:25 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 4. apr. 2022, 02:25 ]

Nå er vi i gang. 1.seriekamp på Moa mot opprykkskandidat Råde. Greåker rykket som kjent opp fra 5.divisjon i 2021 og skal møte en av lagene som skal opp for en hver pris. Det blir en tøff batalje for Greåker, men vi gleder oss. Treningskampene til Greåker har vist en positiv tendens. Vi har spilt jevnt med de aller fleste lagene i 4.divisjon. Spennende blir det.

1-10 of 720