Startside‎ > ‎

Nyheter fra foreningen

Her finner du alle nyhetssaker fra foreningen sentralt.

Uventede inntekter

lagt inn 27. apr. 2020, 05:36 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 27. apr. 2020, 05:46 ]

Et suverent tiltak satt i gang av medlemmer i Greåker. Hitill har dette generert kr.13.500,-.

I disse koronatider hvor inntektene er lik null er dette ekstra kjærkomment. Takker alle som har bidratt til nå.
Aksjonen fortsetter ( se under ). ønsker du å bidra Vipps til Moa Kiosken 12010.
Eksempelet under er fra Stein Haugli

Kiosken på Moa er dessverre låst😪
GIF fotball, klubben i mitt ❤️ mister inntekter fra kiosksalg hver eneste dag.
Idag spanderer jeg en kopp kaffe og en vaffel på Jan Kjølberg og Mads Vallestrand. Og 3 pølser på Audun Hotvedt
Hvem spanderer du en kaffe, vaffel, pølse eller brus på?
Meny:
Kaffe 20 kroner
Vaffel 20 kroner
Pølse med brød/lompe 25 kr
Brus 30 kroner

Kjøp via vipps 12010

Klubben takker for all støtte

Permitteringer trukket tilbake

lagt inn 15. apr. 2020, 00:19 av Knut Audun Hotvedt

Vi har fra tirsdag av trukket tilbake permitteringen av senior- og juniortrenerne.

De begynner nå med organisert løpetrening i grupper på 4 personer to dager i uka. I tillegg vil det være egentrening.

De har valgt å ikke starte opp noe balltrening ennå, da dette krever mange «trenere», og en komplisert logistikk med dagens koronaregler.

Vi får håpe at smitten reduseres ytterligere i samfunnet, og at reglene etter hvert kan mykes opp, slik at vi igjen kan trene med ball.

Arne K.

Permitteringer

lagt inn 8. apr. 2020, 08:37 av Knut Audun Hotvedt

P.g.a. tap av inntekter og usikkerhet rundt hele koronasituasjonen ble to trenere permittert 80% nå rett før påske. De andre gir avkall på lønn. Tanken på de 20 resterende % er at trenerne skal ha kontakt med spillerne. Vi vet at det ikke er nok, vi vet at det ikke er optimalt, og vi håper at alt kan komme i gang igjen etter påske. Det kreves en del menneskelige ressurser å få det til - vi får prøve.  Vi har full forståelse for at spillerne begynner å bli utålmodige. Det er ingenting som er lett i disse dager
God påske alle sammen

Redegjørelse

lagt inn 7. apr. 2020, 11:05 av Knut Audun Hotvedt

Vi har sett på de nye koronavettreglene for fotballen, som er det er link til under. De krever veldig mye planlegging av treninger, og et meget begrenset utvalg av øvelser som kan benyttes.

(Ballen skal ikke tas på hode, bryst eller hender).

Helt fra spillerne reiser hjemmefra, til de reiser hjem/er hjemme må være nøye planlagt. Hvilke gruppe de skal være i, hvor de skal møte 4 og 4, osv. må være klart. Tilstrekkelig antall voksne må vi også ha tilstede, en i hver gruppe! (Dette gjelder muligens ikke seniorlag, det er jeg usikker på.) Flere andre praktiske ting må også på plass.

Dette må vi tenke nøyere igjennom før vi går i gang med noen form for organisert aktivitet. Vi jo ingen bane selv, og de fleste baner er fortsatt stengt, så vi får ikke leid noen baner nå.

Vi har derfor besluttet at vi i hvert fall ikke starter noe i Greåker I F regi før tidligst over påske.

GOD PÅSKE!

Arne Kjølberg

All aktivitet er stoppet

lagt inn 13. mar. 2020, 00:52 av Knut Audun Hotvedt

Koronaviruset skal stoppes. Derfor er all aktivitet i Greåker IF avlyst ut april, i denne omgang. Vi kommer med mer informasjon når det kommer

ÅRSMØTE 25.02. KL. 1900

lagt inn 12. feb. 2020, 01:44 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 12. feb. 2020, 01:45 ]

Årsmøte arrangeres tirsdag 25.februar kl. 1900 på klubbhuset. Møt opp og vær med på å avgjøre Greåkers framtid.

Medlemsmøte i forkant av Old Boys møte

lagt inn 28. des. 2019, 05:45 av Knut Audun Hotvedt

I forbindelse ved valg av nytt kunstgress ønsker vi å holde et medlemsmøte i forkant av Old Boys møtet den 10.januar. Vi begynner kl. 1945, mens Old Boys begynner kl. 2000. Old Boys er det også verdt å få med seg. Eivind Andreassen er kåsør ( sønn til Kalle ), og Bajram er på kjøkkenet. Herlig

Vinnere av julelotteriet

lagt inn 10. des. 2019, 08:41 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 10. des. 2019, 08:41 ]

Julelotteriet er trukket og vinnerne er
Kr. 10.000,-. Bjørn Vidar Tøgersen på lodd nummer 4245
Kr. 10.000,-. Sigrun Eriksen på lodd nummer 0275
Kr.   5.000,-. Tone Løvåsen på lodd nummer 0303

Alle vinnerne er kontaktet.
Vi takker alle loddselgere og kjøpere med en fantastiks innsats, og ønsker dere alle en God Jul ( når den kommer ).
Takk

Sesongavslutning

lagt inn 20. nov. 2019, 04:32 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 20. nov. 2019, 04:35 ]

Dere er alle, lagledere og trenere, tirsdagsgruppa og hovedstyret innbudt til en sesongavslutning fredag 6.desember kl. 1900.
Vi stiller med mat og noe å drikke.
Old Boys stiller med foredragsholder og show resten av kvelden
Ønsker en tilbakemelding på om hvem som kommer. Har med hvor mye mat vi skal lage. Send mail eller SMS til Audun
Se mer informasjon i vedlegget.

Da ses vi

Old Boys på fredag

lagt inn 30. okt. 2019, 03:30 av Knut Audun Hotvedt

Tor Engsmyr og gjengen disker op med julemiddag. I tillegg kommer kåsør Stein Johansen, gammel Greåkerspiller. Vi gleder oss. Dørene åpner 1830. Møtet begynner kl. 2000.
Da ses vi

1-10 of 683