Startside‎ > ‎

Nyheter fra foreningen

Her finner du alle nyhetssaker fra foreningen sentralt.

Vinnere av sommerlotteriet

lagt inn 25. jun. 2017, 11:45 av Knut Audun Hotvedt

Kr. 10.000,-. ble vunnet av Marie Ek på lodd nummer 0508
Kr. 5.000,-. ble vunnet av Carina Grandahl på lodd nummer 2371
Kr. 5.000,-. ble vunnet av Caroline Holmskau på lodd nummer 1424

Greåker IF gratulerer vinnerne og takker alle aktive/med foreldre for innsatsen

Juniorlaget med imponerende vårsesong

lagt inn 22. jun. 2017, 00:51 av Knut Audun Hotvedt

Onsdag kveld tok vi turen til Selbak stadion for og spille siste kamp før ferien. Planen var klar! Ettersom kampen gikk på naturgress som hører til sjeldenhetene nå om dagen var vi enige om å være mer direkte i spillestilen. Vi skulle unngå pasninger på tvers og småspill i bakre firer for å unngå unødvenige brudd og sjanser i mot. 


Jeg synes vi tar tak i kampen fra start og styrer det meste av spillet de første 25 minuttene! Vi klarer å spille oss til en del brukbare sjanser hvorav to av disse også resulterer i mål. Sander Rønning som får en del gode sjanser i løpet av denne kampen får æren av å starte ballet med en kontant avslutning i motsatt hjørnet for Keeper. Jens Eriksen dobler vår ledelse etter 20 min etter en corner som kontant blir satt i nettet. Som så mange ganger før blir vi litt uoppmerksomme bakover når vi dominerer og Selbak får en utlikning etter ca 25 spilte minutter etter ett pent angrep som på vakkert vis blir banket bak en sjanseløs keeper på hel volley. Rett før pause viser Abekya Ekiochi at han kanskje også hadde fungert bra i friidrett. Han tar igjen begge stopperne til Selbak etter ett langt oppspill, runder keeper og plasserer etterhvert ballen i åpent mål. Ett herlig mål av "Abbe" som viser at mye kan gjøres om man vil nok i duellene.

Jeg synes ledelsen til pause er fortjent, og vi er enige om at vi har truffet greit med kamp planen og at vi ønsker å fortsette på samme måte etter pause.

Vi dominerer ikke like stort de siste 45, men skaper fortsatt en del sjanser og Selbak får slippe til lite selv om de vinner en del første baller sentralt i banen. Når vi da klarer å utnytte en sjanse etter ca 70 spilte minutter er kampen kjørt og vi leder 4-1 som også blir sluttresultatet. Jens Eriksen putter sitt andre for dagen og bidrar sterkt til en ny seier for junior gutta våre!

Oppsummert i etterkant synes jeg dette er en godt gjennomført kamp for vår del. Nå kan vi ta ferie med god samvittighet på toppen av tabellen. De andre lagene har fortsatt 1 kamp igjen å spille, så mest sannsynlig vil nok Borgen slå følge med oss helt på toppen, med Kråkerøy og SFK tett i hæl, men vi er for alvor med i teten.

Vi kan se tilbake på en vårsesong som har resultert i 1 tap, en uavgjort og ni seiere for gutta. Dette er vi fornøyd med, og vi skal jobbe hardt for å følge opp denne prestasjonen etter ferien!

Både A og JR vil holde det gående frem til slutten av 26 før vi tar helt fri i uke 27 og 28.

Med dette vil jeg på ønske dere en god sommer alle sammen. Vi sees på Moa. #girrigirrigæsja#

Mads Vallestrand
Hovedtrener Greåker A og JR

Nytt fra senior og junior siste uka

lagt inn 18. jun. 2017, 13:13 av Hans-Kristian Ek

Nok en uke er ferdig og denne gangen ble det også 9 av 9 poeng som vi ønsket oss.

Uken startet med en god treningsøkt på mandag hvor vi hadde god intensitet. Fokuset vårt denne mandagen var å spille oss ut av press samtidig som vi hadde fokus på høyt og samlet press uten ball.

Allerede tirsdag var det A laget sin tur til å spille hjemme mot Sparta 2. Vi var enige om at kun 3 poeng var godt nok mot dagens motstander. At vi skulle klare å videreføre de gode prestasjonene fra forrige uke skulle også være en fellesnevner for denne uken.

Kampen ble aldri slik vi håpet på forhånd, og til syvende og sist er det dommeren som får det meste av oppmerksomhet etter kampen! Heldigvis like dårlig begge veier, men med lite forståelse for spillet og med en arrogant innstilling blir det til slutt en parodi av en fotball kamp.

Vi spiller med ok tempo og har styringen de første 20 min hvor vi også tar ledelsen 1-0. Etter målet faller tempoet og vi inviterer Sparta inn i kampen igjen! Selv om de ikke skaper allverden foran mål får de utlikne til 1-1 på sin første sjanse.
Vi klarer å omstille og går til pause med en 2-1 ledelse.

I annen omgang blir det 1 mål til og vi vinner til slutt 3-1 i en kamp som er langt unna kampen vi spilte mot Trøgstad sist fredag. Men det viktigste er at vi klarer å ta 3 poeng i en kamp som vi har slitt med å utnytte til egen fordel tidligere. Dette var også siste kamp før ferien for A laget sin del. Vi ligger pr nå på en 5 plass med 16 poeng totalt! Råde2 og Tune begynner å få en liten luke på toppen av tabellen, men det er kort vei opp til 3 og 4 plassen som vi bør sikte oss inn på etter ferien.

Junior gutta hadde denne uka fredag's kamp borte mot Råde. En kamp som skulle vært spilt på Moa, men som vi måtte flytte pga bryllup på klubbhuset. Alle de andre lagene i toppen av divisjonen hadde allerede spilt og vunnet sine kamper, så vi gikk til kamp med ett lite press om vi skulle tilbake helt på toppen av tabellen. Råde har hatt noen gode resultater den siste tiden og pustet oss i nakken med sine 15 poeng.

Vi starter med å ha veldig god kontroll mot ett lavt liggende Råde lag som ikke ønsket å gi oss noe rom å angripe i. Med mange mann i forsvar fikk vi problemer med å utnytte farten i angrepene våre. Allikevel har vi 4-5 gode kombinasjoner hvor vi klarer å doble på kantene og fylle på med nok mann i boksen. Dette resulterer i en 1-0 ledelse til oss og i alle fall 2 store sjanser som burde blitt mål. Etter ca 25 min gir vi fra oss litt av iniativet og Råde får utlikne på sin første sjanse. 1-1 står seg også til pause.

Annen omgang er jevn på mange måter, selv om jeg synes vi har ok kontroll på kampen! Råde skaper ikke så mye fremover, men fortsetter og forsvare seg godt. Vi skaper egentlig nok sjanser til å avgjøre kampen tidlig i 2 omgang, men ledelsen lar vente på seg til det 61 minutt. Anders Mainitz utnytter ett frispark til vår fordel og banker ballen i motsatt vinkel.

Kampen ender tilslutt med en 2-1 seier. Vi møter ett lag som er gode til å forsvare seg og det er relativt godt tempo hele kampen, så dette er vi fornøyde med. Vi er nå oppe i 22 poeng og deler ledelsen i divisjonen sammen med Borgen. Vi har nå også fått en liten luke ned til 5-6 og 7 plassen på tabellen.

Junior laget skulle også spilt kamp i dag, søndag 18.06, men Spydeberg klarer ikke å stille lag. Ettersom vi allerede har mange kamper fra før og kamp belastningen er stor for juniorene våre ser vi ingen mulighet for å flytte kampen til etter ferien, og Spydeberg klarer ikke stille lag før ferien!
Kampen ender derfor med WALK OVER og 3 poeng til oss.
Litt vemodig at kamper skal avgjøres på denne måten, men med mange kamper er det ikke alltid like lett å flytte kamper.

Vi har nå 25 poeng med en kamp igjen å spille. Denne kampen spilles onsdag 21.06 borte mot Selbak! I skrivende stund topper vi 1 divisjon for junior. Vi håper dette holder helt inn til ferien.

Ønsker alle en god uke
😊

Sportslig hilsen
Mads Vallestrand
Hovedtrener Greåker A / JR

9 - 0 seier for A - laget

lagt inn 11. jun. 2017, 02:17 av Knut Audun Hotvedt

Det har vært dårlig med oppdateringer den siste tiden ettersom tiden ikke alltid strekker til, men vi skal prøve å få lagt ut ukentlige oppdateringer i slutten av hver uke fremover. 


Mye har skjedd siden sist vi skrev og fasiten pr nå er at A laget vårt ligger på en noe skuffende 5 plass, mens jr laget vårt deler 1 plassen med Borgen i 1 div for junior.

Vi har til tider spilt god fotball, men vi har slitt litt innenfor begge 16 metere. Noen enkle mål i mot og mange forbrente sjanser har gjort at A laget vårt har spilt flere uavgjort kamper som burde vippet i vår favør, mens jr laget har klart å innkassere flere 3 poengere og er med helt i toppen av divisjonen.

Denne uken har vært hektisk å vi har kun spilt kamper denne uken! På mandag tok vi turen til Bellevue på Jeløya for å møte Sprint 3. Ett lag vi hadde klare ambisjoner om å slå. Vi skaper en del sjanser i starten av kampen, men som så mange ganger tidligere vil ikke ballen i mål. I stedet for å ta ledelsen får vi både 1-0 og 2-0 i mot. Gutta gir seg aldri og vi reduserer først til 2-1 før vi utlikner til 2-2. Vi styrer banespillet og når reduseringen kommer føler jeg meg sikker på at vi skal klare å dra seieren i land med 10 minutter igjen på kampuret. Vi har ett såpass stort trykk på Sprint at dette ikke ville vært ufortjent, men i stedet for at vi klarer å vippe dette vår vei er det nok engang Sprint 3 som tar ledelsen etter slurv i bakre rekker. Med bare noen få minutter igjen å spille går det mot nok ett tap mot ett lag vi bør slå, men vi klarer nok engang og slå tilbake og 3-3 er ett faktum rett før slutt. At vi klarer å slå tilbake og ta med oss 1 poeng er noe vi er fornøyde med, men dette var en kamp vi helt klart burde vunnet og totalt sett er vi missfornøyde med at kampen ble som den ble. At vi ikke klarer å slå de lagene som vi bør slå er en utfordring og noe vi må ha fokus på fremover! Vi vet vi kan!

Onsdag og ny kamp. Denne gangen er det jr laget som tar turen til Vestby og HSV er motstander. Ett lag som før denne kampen lå på 9'ende plass med totalt 4 poeng. Allerede i garderoben før kamp ser vi at gutta er ute etter å revansjere en kamp under pari mot Sprint! Det er tenning fra først spark på ballen og allerede etter 15 min bør vi lede med 2-3 mål. Tanken slår oss selvfølgelig igjen! Skal dette bli en ny kamp hvor vi ikke skal ta vare på sjansene våre? Men etter 25 min får vi endelig hull på byllen og vi tar ledelsen 1-0. I denne kampen er det stort sett kun ett lag på banen! Vi er dyktige i gjenvinningsfasen og vinner ball ofte på motstanderens banehalvdel. Vi har godt balltempo i lengderetning og skaper den ene store sjansen etter den andre og endelig løsner det litt. Vi vinner tilslutt 5-0 og spiller en meget god gjennomført kamp. Endelig setter vi også av sjansene våre! Kan dette være vendepunktet?

Fredag og nok en ny kamp. Denne gangen er det A laget som skal på tur borte mot Trøgstad Båstad. Trøgstad lå før denne kampen ett poeng bak oss på tabellen med en kamp mindre spilt!! Dette er en kamp vi må vinne for å ha litt kontakt med øvre halvdel på tabellen!
Tro det eller ei, men vi scorer på dagens første avslutning! Etter en åpning som er ganske jevn får Marcus Jørgensen æren av å dunke inn 1-0. Og for en kamp dette skal bli! Vi spiller MEGET BRA og får den etterlengtede ketchup effekten som vi har ventet på! 0-2 og 0-3 før pause! I garderoben snakker vi om å holde trøkket oppe! Dette har vi slitt litt med tidligere og vi har ofte blitt veldig lave når vi har tatt ledelsen!
Men 2 omgang blir kun en parademarsj og guttene spiller fantastisk angrepsfotball! Den ene kombinasjonen etter den andre gjør at vi ikke gir oss før det står 0-9 på lystavla! I denne kampen ser vi ut som vi gjorde i vinter! Det er tempo i spillet vårt og vi angriper som ett lag! Vi har ettertrykk  i presset vårt og skaper store sjanser gang på gang. Det er helt greit å være i Trøgstad en fredagskveld som denne😊

Vi avslutter uken med totalt 7 av 9 poeng! Vi ønsket oss 9 av 9, men velger heller å se at de to siste kampene var meget positive! Vi håper dette er ett vendepunkt og at vi nå klarer å holde dette gående frem mot ferien!

I uken som kommer er det nok en uke med 3 kamper!

På tirsdag spiller A laget hjemme på Moa mot Sparta 2.

På fredag spiller jr laget hjemme mot Råde mens jr laget har nok en hjemmekamp på søndag mot Spydeberg.

Vi ønsker oss masse tilskuere på kampene våre, så møt gjerne opp på Moa og støtt guttene! Vi skal gjøre vårt beste for å underholde. Klarer vi å holde nivået fra de to siste kampene blir dette gøy🙂⚽️

Sportslig hilsen
Mads Vallestrand / hovedtrener Greåker a / jr

Arrangerer egen Fotballskole

lagt inn 4. jun. 2017, 03:39 av Knut Audun Hotvedt

I år arrangerer vi Fotballskolen selv med meget gunstige priser. Vi håper på flott vær og glade spillere. Alt ligger tilrette.Juniorspillere er klare, kjøkkenkomiteen er klar, grillmester er klar og Geir, sjefen er klar.
Les vedlegget og meld deg på

Tap for juniorlaget

lagt inn 5. mai 2017, 01:18 av Knut Audun Hotvedt

Juniorlaget med årets første tap. 

Det er alltid tøft å tape en fotballkamp. Man vil så mye mer enn hva man sitter igjen med, og slik ble altså denne torsdags kvelden på Moa.
Vi er fullstending klar over at vi møter ett godt fotballag, men vi vet også at vi kan henge med de fleste på en god dag.

Kampen starter kontrollert og gutta spiller god fotball. Det meste som skjer de første 20 minuttene er det Greåker som står for. Vi skaper flere store sjanser på dødball, men dessverre er vi ikke "voksne" nok i feltet! I alle fall to av disse dødballene burde vært omsatt til mål. I tillegg til ett par store sjanser på dødball spiller vi oss også frem til gode sjanser som vi kunne og burde utnyttet bedre. Ironisk nok er det en dødball i mot som sender Borgen opp i føringen 1-0. Muligens litt urettferdig, men nå er det engang slik at man må ta vare på de mulighetene man får!

Personlig synes jeg vi har god kontroll de første 45, men vi ligger bakpå og må jage i annen omgang. Dette er ikke en situasjon vi er vant med og gutta er fullstendig klar over hva som må legges ned av arbeid i annen omgang for å lykkes.

I stedet for å få den utligningen vi trenger får Borgen en meget enkel oppgave med å øke til 2-0. Vi endrer systemet vårt og går over til 3-4-3 for å skape litt mer trykk fremover i banen. De byttene som var påtenkt måtte endres i ett forsøk på å hente inn den ledelsen Borgen har. Nok en gang får Borgen en gavepakke i en situasjon som jeg er meget sikker på er en offside plassert Borgen spiller som enkelt kan bredside ballen i mål. Borgen øker også kort tid etter til 4-0 og kampen er avgjort.

Det er alltid surt og tape fotballkamper, og særlig på en måte som denne. Vi møter ett fysisk godt Borgen lag som vil mer enn oss i duellspillet, men vi er også uheldige som ikke leder med ett par mål relativt tidlig i kampen.

Vi skal ta lærdom av dette og slå tilbake forhåpentligvis allerede neste uke. Nå er det bare å løfte hodet og tenke fremover. Vi er ett lag i utvikling og har mange gode kamper å se frem i mot. Takk til alle dere som tok turen på Moa for å støtte guttane våre!

God helg.

Mads Kristiansen

Seier over Rakkestad 2

lagt inn 2. mai 2017, 03:48 av Knut Audun Hotvedt

Greåker - Rakkestad 2

Mandag 01.05 var det duket for a lagets andre hjemmekamp for sesongen og totalt lagets tredje kamp for sesongen.
Det er alltid spenning før kamper mot rekrutt lag, ettersom man  sjelden vet hva man møter.

Vi stilte med følgende lag fra start.

Keeper : Jostein Skaar
Høyre back: Marius Eriksen
Venstre back : Sander Eriksen
Stoppere: Henrik Simensen ( Kaptein )  og Anders Mainitz ( Kåret til BB )
Venstre kant : Martial Amson
Høyre kant : Besart Voksha ( 1 mål )
Venstre indreløper : Michael Kristoffersen
Høyre indreløper : Jonas Fredriksen
Sentral midtbane : Jens Eriksen
Spiss: Marcus Jørgensen ( 1 mål )

Joachim Henriksen, Tobias Hagen, Benjamin Ek, Henrik Eriksen og Alexander Hilt Jørgensen kom også inn i løpet av kampen.

Dette er en kamp vi har full kontroll på fra start. Vi blir aldri truet og leder 2-0 til pause etter mål av Besart Voksha og Marcus Jørgensen. Første omgang blir en omgang uten særlig stort tempo. Vi klarer ikke å ta kontroll på kampen og styre tempoet slik vi ønsker. Vi bruker litt for mange touch til tider og er ikke direkte nok i spillestilen. Jeg skulle ønske vi tok noen flere sjanser fremover i banen når Rakkestad ikke er organisert, Men vi har mye ball og scorer to mål uten at Rakkestad har en eneste avslutning på vårt mål. Det er godkjent!
 

I annen omgang får vi opp tempoet noe og fortsetter  skape en del sjanser uten at vi klarer å omsette dette til mål. Det blir med forsøket og pauseresultatet står seg til dommeren blåser av kampen etter 90 minutter.
Rakkestad er farlig frempå i det 86 min og banker avgårde ett skudd som treffer stolpen, men bortsett fra dette er vi solide defensivt og har full kontroll.

Målet vårt var å ta 3 poeng hjemme på Moa, og vi er veldig fornøyd med at vi klarte dette. Vi har en del  gå på, men hver kamp lever sitt eget liv. Vi ser fremover og gleder oss til neste uke hvor vi skal til Drøbak og møte Drøbak 3.

Vinner vi denne kampen, blir a laget å se på McDonalds Vestby etter kamp:)

For dere som ønsker å støtte juniorlaget vårt spiller de hjemme på Moa torsdag 04.05 klokken 20.15 mot Borgen.

Mads Vallestrand

Junior og senior er i gang

lagt inn 27. apr. 2017, 02:34 av Knut Audun Hotvedt

Etter en uke med litt kampnerver og to uavgjorte for henholdsvis både senior og juniorlaget vårt var vi denne uken innstilt på å få tre poeng og kontakt med toppen av tabellen.

Først ut er seniorlaget som spilte bort mot rekruttene til SFK på Kurland tirsdag 25.04.
Dette var en kamp vi mente vi burde vinne og vi bestemte oss på forhånd for å være aggressive i presset vårt og at vi skulle stå høyt på ett ungt SFK lag, men noen ganger blir det dessverre kun med planen.
Vi leder 1-0 etter første omgang, men både spillet, holdningene og innsatsen vi legger ned er langt under hva vi kan forvente. Vi blir nok litt selvsikre på oppgaven, og SFK er fult på høyde og dominerer til tider banespillet.

Pausepraten er ikke av det lystige slaget, men gutta må vekkes og noe må gjøres. 5 bytter tidlig i annen omgang gjør at vi kommer mer og mer med i kampen og de som kommer inn spiller godt, samtidig som de eldste spillerne våre hever seg noe utover i kampen. Presset vårt og ikke minst innsatsen blir noe høyere og vi tar over kampen mer og mer. 1-0 blir til både 2-0 og 3-0 før SFK reduserer til 3-1. Marcus Jørgensen fortsetter å putte mål slik han har gjort i vinter og scorer alle våre 3 første mål før han bommer på straffe og muligheten for å sette sitt fjerde mål for dagen.
På tampen av kampen får vi ennå en ny straffe etter at Michael Kristoffersen som har kommet tilbake til Greåker fra nettopp SFK blir felt. Denne gang er det spillende hjelpetrener Besart Voksha som får muligheten og fastsetter sluttresultatet til 4-1.

Vi tar med oss 3 poeng tilbake til Moa, men er enige om at dette ikke holder om vi ønsker å være med å kjempe i toppen.

Dagens Greåker spillere ble valgt og følgende spillere fikk poeng.

Marcus Jørgensen : 3 poeng

Henrik Simensen : 2 poeng

Michael Kristoffersen : 1 poeng.


Allerede dagen etter, onsdag 26.04 var det ny kamp og juniorlaget vårt skulle i ilden borte mot Trosvik sitt junior lag. Ettersom denne kampen også "murret" i bakhodet på tirsdag valgt vi å hvile alle jr spillerne så mye som mulig i tirsdagens seniorkamp. Det var derfor ingen jr spillere som spilte mer enn 1 omgang hver seg på tirsdag. At vi har friske bein er helt avgjørende i en junior serie som er preget av mange gode lag og godt tempo.

Før denne kampen hadde vi stort fokus på at vi må begynne å spille litt enklere igjen og finne frem de kombinasjonene vi var gode på tidlig i vinter. At vi klarer å variere spillet vårt mer enn vi har gjort den siste tiden og at det kollektive er viktigere enn at det er "jeg" som skal prestere.

Dette blir en kamp hvor jeg synes vi er best fra start til slutt selv om Trosvik får lov til å være med i kampen lenge. Jeg føler at vi har god kontroll og vi skaper 5-6 store sjanser i første omgang uten at vi klarer å få ballen i mål. En god Trosvik keeper kombinert med en stolpe som står i veien gjør at vi går til pause med 0-0. Vi har dominert banespillet, men ser allikevel at vi kan bli flinkere til å vende spillet vårt oftere og sette presset høyere i banen.

Annen omgang  blir ennå bedre enn første omgang og vi er flinke til å tvinge Trosvik til å gjøre feil. Vi gjenvinner oftere på deres banehalvdel som en direkte årsak av at vi står høyere med midtbaneleddet vårt og vi er litt roligere med ball i angreps fasen. Martial Amson Koko er tilbake i sitt "gamle jeg" og drar fint forbi backen og gjør ingen feil alene med keeper etter ca 51 min. 1-0 til Greåker er ett faktum . 2 -0 til Greåker kommer bare få min senere etter en corner som går igjennom hele feltet. Anders Mainitz får tak i ballen på motsatt side og legger fint inn til Michael Kristoffersen som banker ballen i nettet bak en sjanseløs Trosvik keeper.
70 min og ny corner for Greåker. Michael Kristoffersen ruver nok en gang høyst i feltet og stanger ballen med panna helt nede til venstre og 3-0 er ett faktum.

Selv om Trosvik får straffe med 15 min igjen på klokka som Jostein Skaar redder mesterlig synes jeg vi har god kontroll på denne kampen og får 3 velfortjente poeng.

6 Poeng på totalt 2 kamper gjør at både seniorlaget og juniorlaget vårt nå står med 4 poeng etter 2 spilte kamper. vi er fornøyd med starten vår, og ser nå kun frem til neste kamp.

Mandag 01.05 spiller A laget vårt hjemme mor Rakkestad 2 klokken 20.15. Vi håper alle som er glad i Greåker kommer å støtter guttane.

God helg:)


Mads Vallestrand

Vårcupfinale på Moa i kveld 2015

lagt inn 19. apr. 2017, 23:25 av Knut Audun Hotvedt

En spesiell aften. P.g.a. mange kamper vil det i kveld være vårcupfinale mellom Greåker og SFK ( junior ). Samtidig er kampen første serierunde.
Blir dde tuavgjort vil hvert lag få ett poeng, men vårcupen krever en vinner. Dermed ekstraomganger og ev. straffespark. Kan bli artig dette.

6.div. Greåker - Rygge 2 - 2

lagt inn 19. apr. 2017, 02:19 av Knut Audun Hotvedt

6. div.: Greåker-Rygge: 2-2:


Greåker hadde seieren i lomma, men et sent Rygge-mål sørget for at 2–2 og ett poeng til hvert av lagene. Hjemmelaget tok kommandoen i kampen med mål av Sander Rønning Fredriksen allerede etter sju minutter. Men like før pause kom utligningen fra bortelaget. Da Marcus Dahlin Jørgensen scoret for Greåker etter 62 minutter, håpet de fleste på Greåker at alle poengene skulle bli igjen på Moa, men ett minutt før full tid kom altså utligningen. I neste kamp venter SFK 2 på bortebane for Greåker. ( Referat fra www.F-B.no )
Det er bittert og "gi bort" to poeng når Rygge scorer helt på tampen av hver omgang, men allikevel skal vi si oss godt fornøyd med 1 poeng hjemme mot ett meget godt Rygge lag.
Jeg synes guttene viser gode holdninger gjennom 90 min. Vi kjemper og sliter i en kamp jeg synes holder ett veldig høyt tempo til å være en kamp i 6.div.
Rygge er gode med ball, men skaper ikke allverden annet enn målene de scorer og noen dødballer. Jeg synes Anders og Henrik er meget gode i den defensive delen av spillet og Jostein varter opp med en kanon redning 1 mot 1. Greåker derimot skaper en del sjanser og det er bare marginer som gjør at vi ikke setter 3-2 like før slutt.

Vi blir også snytt for en soleklar straffe hvor banens beste, Sander Rønning skjærer igjennom og blir felt innenfor 16 meteren som bakerste mann. Dommeren begrunner dette med at han ikke ser situasjonen og man kan da lure på hvor fokuset hans var i denne situasjonen. Mange rare avgjørelser for begge lag totalt sett, men det er rett og slett for dårlig at det ikke blir dømt i slike situasjoner.

Vi tar med oss en del positive opplevelser fra denne kampen og ser allerede frem i mot nester kamp.
Senior laget spiller tirsdag 25.04 borte mot SFK2.

Allerede i morgen, torsdag 20.04 spiller jr laget vårt hjemme mot SFK junior på Moa.
Dette er to lag som den siste tiden har hatt mange oppgjør. Ettersom vi også skulle møtes i en vårcupfinale blir denne kampen ekstra spesiell. Både SFK og Greåker har mange unge spillere på A laget og belastningen blir stor. Greåker og SFK er derfor enige om å avgjøre vårcupen i morgendagens seriekamp. Vinneren får derfor både 3 poeng og en pokal til i samlingen.

Vi håper derfor mange vil ta turen til Moa i morgen for å støtte Greåker's unge lovende spillere. 

1-10 of 593