Startside‎ > ‎

Nyheter fra foreningen

Her finner du alle nyhetssaker fra foreningen sentralt.

Nye møbler på klubbhuset

lagt inn 11. mai 2018, 01:36 av Knut Audun Hotvedt

Old Boys har kjøpt nye møbler til salen i klubbhuset. En betydelig investering , og vi i ledelsen er meget takknemlige for den generøse gaven. Det var på høy tid salongene ble byttet ut i mer moderne møbler. OD DET HAR BLITT FLOTT, MEGET FLOTT. En stor takk til Old Boys

Takk for innsatsen torsdag kveld

lagt inn 11. apr. 2018, 12:33 av Knut Audun Hotvedt

Takk til alle dere som møttet til dugnad torsdag kveld. Det gikk over all forventning takket være at så mange møtte. Og så flott det ble. Takk for innsatsen alle sammen

Kick Off på lørdag

lagt inn 11. apr. 2018, 05:17 av Knut Audun Hotvedt

Klubben med Geir fra barneidretten i spissen ønsker i år å gjennomføre ett KICK OFF for hele klubben før sesongstart. Noen har allerede startet, mens andre har seriestart rett rundt hjørnet.

Vi ønsker å samle klubben med trenere / lagledere / spillere og ikke minst foreldre og familie til noen koselige timer på Moa.

 

Førstkommende lørdag 14.04 vil programmet bli som følger.

 

- 12:00 Åpning KIck-off


- 12-13:15 Fotball på banene og skudd (overvåkes av 1 voksen fra A laget  på hver bane, slik at alle får være med)


2012-2013 (3v3 bane)


2008-2011 (5v5 bane, 2010 mot 2011 og 2008 mot 2009)


2004-2007 (7v7 bane, Boblefotball??)


- 12-15 Grilling og åpen kiosk


- 12:30-13:15 Baseball med fotballregler


- 13:15-13:30 Introduksjon av spillere og trenere på A-laget


- 13:30-14:00 Boblefotball A-lag spillere (5v5) 2x15 min


- 14:30-14:45 Barneidretten mot 4 A-lag spillere på hele banen


- 14:45-15:00 Ungdomsavdelingen mot 7 A-lag spillere på hele banen

 

Det hele avsluttes klokken 15.00.

 

Dette er starten på det vi ønsker å bygge videre på. På sikt ønsker vi at hele klubben i sin helhet skal samles oftere for å skape relasjoner mellom alle lag og ikke minst spillere.

 

Kan dere som er med rundt lagene sørge for at dette blir en suksess?


Junior Interkrets i ny seriekamp

lagt inn 9. apr. 2018, 14:06 av Knut Audun Hotvedt

Jan og Stein er klare for nok en seriekamp for Junior Interkrets. Torsdag kommer Strømmen på besøk og kampen starter kl. 2015. Etter 3 poeng i første seriekamp er det en spent gjeng som tar i mot våre draktvenner. Strømmen spiller også i grå trøye. Vi gleder oss.

Pangstart for interkretslaget

lagt inn 7. apr. 2018, 09:17 av Knut Audun Hotvedt

Det ble en pangstart for vårt Junior-interkretslag. I dagens, første, seriekamp mot Elverum borte ble det seier 2 - 1. Det var en jevnspilt, spennende kamp. 1 - 0 til Greåker kom på et kjempeskudd. Ut i 2.omgang kom utlikningen, men Greåker kom igjen og svorte siersmålet. Målscorere, Henrik Eriksen og Majid Banki

Marius uttatt til landslaget

lagt inn 4. apr. 2018, 11:06 av Knut Audun Hotvedt

Herlig. Gratulerer Marius. Greåker ønsker deg lykke til. Stå på videre. Vi er stolte av deg.

Marius Aleksander Bjerkholt er en sarping som kom til S08 fra Greåker IF. Han er sønn av tidligere SFK-spiller Jon Bjerkholt.

– Vi synes det er moro at enda en lokal spiller er uttatt på landslaget. Marius er 15 år gammel og venstreback. Han er en offensiv spiller med stor arbeidskapasitet, flink i en mot en-situasjoner og trygg med ball. Han har tatt gode steg som fotballspiller, sier Niklas Nyland, som er utviklingsansvarlig i Sarpsborg 08.


Seriestart

lagt inn 30. mar. 2018, 01:19 av Knut Audun Hotvedt

Etter en lang og kald vinter ser vi nå lyset i tunellen. Dagene er varmere og kveldene lysere, og seriestart er rett rundt hjørnet.

 

Vi kan se tilbake på treningskamper med variable prestasjoner, men stort sett gode resultater! Vi har hatt godt fremmøte i hele vinter og guttene er ved godt mot.

Vi har dessverre fått ett par langtidsskader som selvfølgelig svekker en ellers så liten tropp, men flere 02 spillere har fått prøvd seg både i trening og kamp. Flere av disse spillerne viser at de ønsker å bidra og har vært positive gjennom hele vintersesongen.

 

Vi går en utfordrende sesong i møte, men er innstilt på å gi jernet hele sesongen. Vi er privilegerte som skal få lov til å spille mot god motstand hver eneste kamp. Dette vil utvikle oss både sportslig og mentalt. Vi vil måtte lære oss å takle motgang, samtidig som vi også må lære oss å verdsette gode prestasjoner i større grad enn tidligere. En hverdag som de to siste årene stort sett har båret preg av oppturer vil i år bli byttet ut med knallharde oppgjør hver eneste kamp. Vi må grave dypt og prestere opp mot vårt beste hver eneste uke for å få gode resultater. Vi føler oss forberedt og gleder oss masse. At en liten breddeklubb som Greåker skal få muligheten til å spille på dette nivået er vi stolte av.

 

Årets treningskamper:

 

Kråkerøy jr - Greåker jr : 1 - 5

 

Greåker jr - Sprint Jeløy jr : 3 - 1

 

Greåker jr - Drøbak Frogn jr : 2 - 1

 

Carlstad United - Greåker jr : 4 - 3 ( treningsleir )

 

Mysen A lag - Greåker jr : 2 - 6

 

Greåker jr - Selbak jr : 8 - 1

 

Guttene har nå fått en velfortjent påskeferie!

Vi starter opp igjen tirsdag 03.04, mens seriestart er lørdag 07.04 borte mot Elverum. Klubben har satt opp buss fra Moa klokken 08.30. Vi har plasser ledig om noen ønsker å være med på tur. Ved interesse, ta kontakt med hovedtrener Mads Vallestrand på mobil, 90931507.

 

Allerede uken etter får vi besøk av Strømmen på Moa. Vi håper da at alle som er glad i klubben vil komme å støtte guttene.

 

Sportslig hilsen

 

Mads Vallestrand. 


Loddsalget er byttet ut

lagt inn 20. mar. 2018, 14:10 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 20. mar. 2018, 14:10 ]

Hei!

 

Vårt tradisjonelle loddsalg er i år byttet ut med  –  Enjoy Bonusguiden. Vi i styret følte for å forsøke noe nytt, og vi falt for dette konseptet.

 

Det neste året kommer våre medlemmers familier til å bruke penger på mye sko, bukser, gensere, jakker, sportsutstyr, interiør, bursdagsgaver, julegaver osv.

 

Med Enjoy Bonusguiden vil våre medlemmer spare mye penger bare ved å handle det de uansett må handle – på de stedene de bruker til vanlig – samtidig som de støtter klubben!

 

 

cid:image001.png@01D3B6C7.9B1506F0

 

 

Enjoy Bonusguiden er et rabattkort som gir høye rabatter hos kjente aktører våre medlemmer bruker til vanlig innen shopping, spisesteder, aktiviteter m.m. Her får man 15-30 % rabatt i alt fra de store kjedene som Bik Bok, Carlings, Christiania Belysning, Match osv. til de lokale, frittstående butikkene som Marihøna Interiør, Crème Fraiche, Boys & Girls, Gullsmykket osv. Enjoy gir rabatt på 39 brukersteder i Sarpsborg og ca. 175 totalt i hele Østfold).

 

Rabatten trekkes direkte når man viser frem Enjoy-kortet ved betaling. Kortet er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med en gyldighetsperiode frem til 1. april neste år har våre medlemmer god tid til å benytte seg av alle fordelene.

 

Her forklares konseptet på 1 minutt: https://www.youtube.com/watch?v=EI9B0T4Dt1E

 

Hvert medlem skal selge 2 stk. hver, men det er lov å selge flere. Enjoy er så bra at alle familier bør kjøpe en selv, og da er det ikke så mange guider som skal selges før dugnaden er overstått.

 

Gangen i dugnaden er som følger:

 

Uke 12:                   Vi får levert guidene på klubbhuset

03.04 – 10.04:       Guidene leveres ut til spillere/foresatte

10.04 – 24.04:       Guidene selges

25.04:                       Husk : pengene inn på lagskonto eller til lagleder

01.05:                       Betalingsfrist. Som sagt inn til lagskonto eller lagleder

 

For oss er det viktig at dugnaden gjennomføres raskt og enkelt, slik at det ikke skaper unødvendig støy. Det er derfor veldig viktig at dere forholder dere til fristene over og følger opp deres lag.

 

Vi håper på god oppslutning og gjennomføring fra dere, slik at vi kan bruke mest mulig tid på det vi egentlig har lyst til - fotball!

 

Sportslig hilsen

 

Styret

Greåker er 100 år i 2019 - Vi trenger din hjelp

lagt inn 12. mar. 2018, 09:17 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 12. mar. 2018, 09:17 ]

Greåker Idrettsforening har 100 års jubileum i 2019. I den forbindelse skal vi skrive et bok om de siste 50 år ( det er skrevet en for de første 50) Her trenger vi hjelp.

BILDER
GAMLE DRAKTER OSV
AVISUTKLIPP
ANNET STOFF

Ja alt er egentlig av interesse. Jeg tar i mot ( Audun Hotvedt ). 
Spør foreldre, tanter, onkler, besteforeldre. Det ligger garantert ting vi kan benytte rundt om.

Greåker 2002 vinner av Vårcupen

lagt inn 6. mar. 2018, 05:42 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 6. mar. 2018, 05:43 ]

Greåker G16 slo Lisleby i årets vårcupfinale!

 

Mandagskveld var det duket for den årlige vårcupfinalen mellom vinnerne av begge avdelingene hjemme på Moa. 

 

Greåker startet aggressive og kom på flere sjanser. Ingen av lagene kunne virkelig skape et ordentlig angrep da alle av spillerne stresset med å få det første målet.

 

0-1 Lisleby: En kommunikasjonfeil blandt spillerne fører til at Lisleby klarer å sette ledelsen etter kun 8 minutter.

 

1-1: Kristoffer "Bruland" Bruland (ass. Christoffer Bya). Bya vrir spillet over til Bruland som fanger opp ballen og setter den i mål.

 

2-1: Eldin Demirovic. Legger presset høyt hos midtstopperne. Jager ballen da motstanderens midtstopper spiller ballen tilbake til keeper. Eldin fanger denne og legger den ned i høyre hjørne med venstrefoten.

 

3-1 Eldin Demirovic. Vinner ballen på midten. Setter fart og dribler seg til høyre for midtstopperen og setter den i nærmeste.

 

4-1 Marcus "Makko" Haugen. Korner blir slått inn og posisjonerer seg riktig nok til å kunne fange opp ballen med beina etter en heading fra en av Lisleby spillerne.

 

5-1 Eldin Demirovic. Gustav Refsgaard (03) blir taklet etter at han setter fart mot midtstopperne. Det blir blåst frispark rett utenfor 16-meteren. Eldin får nå en ny sjanse til å prøve å sette frisparket. Skuddet er langs bakken og mellom beina til keeperen. Klasse! Hattrick av Eldin Demirovic!

 

Greåker G16 ser nå frem til mellomrundene i årets NM G16 Telenor Cup!

1-10 of 638