Startside‎ > ‎

Nyheter fra foreningen

Her finner du alle nyhetssaker fra foreningen sentralt.

Årsmøte tirsdag 5.mars kl. 1900

lagt inn 11. feb. 2019, 14:20 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 11. feb. 2019, 14:20 ]

Årsmøtet avholdes i år tirsdag 5.mars kl. 1900.
Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 2 uker før denne dato.
Årsmøtepapirene vil ligge på klubbhuset en uke før selve årsmøtet.
Møt opp - vær med på å forme Greåkers framtid

Jernbanemøte onsdag 13.febr. kl. 1800

lagt inn 7. feb. 2019, 08:27 av Knut Audun Hotvedt

www.greakerif.no

ALLMANNAMØTE

MØT OPP PÅ KLUBBHUSET ONSDAG 13.FEBR. KL. 1800

Aksjonen "Rett linje" og Greåker IF arrangerer et folkemøte. Her får du rede på alt som skjer rundt ny togtrasè.
Vi vet ennå ikke hvor den kommer til å gå, men det vi vet er
-    Det kommer til å bli et jævla leven. Vi må leve med kollosal støy
-   Rasering av Greåker uansett trasè
    Hvor et ev. nytt idrettsanlegg skal plasseres - vet ingen
-    Hva med forringelse av tomt og hus ?

Det er ikke for sent  å reagere. Får "Rett linje" 300 underskrifter og leverer det kommunen må bystyret ta opp problemstillingen/spørsmålene på nytt.

HAR DU SPØRSMÅL ? HER FÅR DU SVAR

MØT OPP

Påmelding Jubileumsfest 100 år.

lagt inn 4. feb. 2019, 02:23 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 4. feb. 2019, 02:23 ]

Da er vi i gang. Betal inn kr. 300,-.pr.person . HUSK : NAVN I KOMMENTARFELTET ( må vite hvem du er )
Kontonummerert er : 1020.30.40992
Da er det mulig å melde seg på Jubileumsfesten den 6.april.
Som tidligere sagt vil det bli servert koldbord og sammen med noen taler og dans regner vi med at dette blir meget vellykket.
Greåker Musikkhus har plass til 120 spisegjester. Her er det bare å hive seg på. Alle er velkomne. Vi ønsker selvfølgelig at akkurat du melder deg på.

Greåker MOT 100

lagt inn 20. jan. 2019, 02:28 av Knut Audun Hotvedt

Jeg har noen år på baken i Greåker og har snakket med "gamlingene" fra jeg var forholdsvis ung. Slapp bl.a.inn på Old Boys møtene som 17.åring med skjenking selvsagt. Det skulle vært i dag, nok om det.
Men, til bare for noen måneder siden trodde jeg at Greåkerdraktene alltid hadde vært grå. Der tok jeg grundig feil. I tidligere artikkel fortalte jeg at de opprinnelig var røde. Når ble de grå?
Søknad for å få grå drakter ble sendt inn 4.11.1950. Uka etterpå den 9.11.1950 ble søknaden innvilget/anbefalt av Østfold Fotballkrets.
Draktene skulle da være
- Stålgrå trøye med rød besetning og røde benklær. Reservedraktene: Gul trøye med blå benklær( Yvendraktene).

Etter det vi kan finne er det kun to klubber i Norge med grått, Greåker og Strømmen. Og gråfargen har vært til besvær utallige ganger. Etter en del vask kunne vi f.eks. ikke spille mot FFK i våre drakter. Det ble for likt. Gråfargen ble hvitere og hvitere.
Et annet problem. Ingen leverandører lagde slike drakter. Vi måtte spesialbestille. Det var dyrt. Derfor ble det opp gjennom årene sportsmerket som avgjorde hvordan Greåkerdraktene skulle se ut. På bildet over- draktene slik de var i 2008.
Søknaden om grått ligger vedlagt

lagt inn 20. jan. 2019, 01:51 av Knut Audun Hotvedt

Jeg får tilbakemeldinger på at dere som ønsker å registrere dere som "grasrotmedlem" for Greåker IF har problemer med å finne klubben når dere går inn på nettet og skal registrere dere.
HUSK: DERE MÅ SKRIVE INN HELE NAVNET : Greåker Idrettsforening
Gå og gjør dette i dag. Det er kjærkomne kroner , og de kommer selvsagt godt med

Grusbanen er islagt

lagt inn 20. jan. 2019, 01:47 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 20. jan. 2019, 01:48 ]

Iherdig innsats fra Frode Lunde gjør at isbanen er klar til bruk. Med fortsatt kulde ut over i uka er det muligheter. Bruk banen

Greåker MOT 100

lagt inn 14. jan. 2019, 06:21 av Knut Audun Hotvedt

Som dere sikkert allerede har fått med dere- Greåker IF er 100 år i 2019. Om vi ikke er i 100 er vi i alle fall mot 100.
I løpet av året vil vi selvsagt ha en gedigen fest. Den kommer av alle dager på akkurat 100 års dagen, den 6.april. Festen arrangeres på Musikkhuset og vil være for alle, medlemskap eller ei. Påmelding her kommer senere.
I tillegg komer en jubileumscup den siste helgen i april. Full fart på Moa lørdag og søndag. Denne kommer vi også  tilbake til etter hvert.
På bildet ser dere at Greåker ikke alltid har vært "grå og røde" i draktvalget. Til å begynne med var draktene røde med hvite benklær.
I vedlegget som er en søknad om å bli registrert i NFF står det " innkjøpt egen bane 10 minutter fra Greåker Stasjon med 27 mål størrelse." Videre blir draktene omtalt som røde og hvite. Og kampene som har blitt spilt " kamper mot lag i Smålensforbundet og seiret over samtlige" Ja da, det ble noen seire den gangen også.
Det var 88 medlemmer og søknaden er underskrevet den 11.11.1919.

Julelotteriet er trukket

lagt inn 12. des. 2018, 01:45 av Knut Audun Hotvedt

Julelotteriet er trukket. Vinnerne er oppringt, og vinnerne er
Bjørn Øyvind Bya  kr. 10.000,-.
Alen Kulaglic          kr. 10.000,-.
Caroline Ødegård  kr. 5.000,-.

Takker alle som har kjøpt lodd og støttet oss. Samtidig må jeg få takke alle dere som har solgt, og ikke minst dere lagledere som har hatt jobben med å samle inn alt sammen.
Takk igjen alle sammen.
Nå er lotteriet trukket og da dere - ja da, er det snart JUL

Olavs Pub i morgen. Auksjon

lagt inn 23. nov. 2018, 09:11 av Knut Audun Hotvedt

Her er varene som auksjoneres bort nå på lørdag. Masse julegaver.
Se vedlegget

Vareauksjon på Olavs Pub

lagt inn 14. nov. 2018, 01:14 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 14. nov. 2018, 05:46 ]

Greåker IF arrangerer Vareauksjon på Olavs Pub