Startside‎ > ‎

Nyheter fra foreningen

Her finner du alle nyhetssaker fra foreningen sentralt.

Alle høstens kamper er lagt inn i kalenderen

lagt inn 23. jun. 2021, 12:32 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 23. jun. 2021, 12:32 ]

Se på kalenderen som kommer opp på siden når dere logger dere inn på www.greakerif.no. Her er nå alle høstens kamper på Moa lagt inn.Vi gleder oss

Fotballskole i år igjen

lagt inn 8. jun. 2021, 22:37 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 8. jun. 2021, 22:38 ]

Greåker arrangerer i år igjen sin fotballskole. Rett etter skoleslutt, den 23, 24 og 25.juni. mange av Greåkers spillere er allerede melt på, men det er fortsatt noen plasser igjen.
Ønsker du å lese mer om arrangementet , eller melde deg på - les da vedlegget.
Da ses vi

Greåker skal ryddes

lagt inn 11. mai 2021, 09:26 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 11. mai 2021, 09:27 ]

Oppryddingsdugnad
Vi oppfordrer Greåker IF folk til å bli med
I morgen kl. 1700 starter dugnad som skal få Greåker vakkert til 17.mai. Greåker skal ryddes. Det er Jonas Groth og Raymond Kvisvik som har satt i gang prosjektet.
Møt opp utenfor Nordic Paper

Vi snur om - Årsmøtet arrangeres på Moa.

lagt inn 9. mai 2021, 10:26 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 9. mai 2021, 10:27 ]

Sarpsborg Kommune har kommet med nye regler som gjelder fra 10.mai. Her er det nå lov å ha 30 personer på faste, tilviste plasser. Dermed arrangerer vi årsmøtet på "gamle"måten.

DETTE ORDNER VI.

VI GARANTERER AT SIKKERHETEN VIL BLI OVERHOLDT

Møt opp.  TIRSDAG 11.MAI    KL. 1900 ( PÅ KLUBBHUSET )

Sakspapirer ligger på klubbhuset, eller dere kan sende meg en mail og jeg sender dere.
Mailen er : kaud-hot@online.no

Da ses vi på tirsdag

ÅRSMØTET GJENNOMFØRES PÅ "TEAMS"

lagt inn 7. mai 2021, 08:41 av Knut Audun Hotvedt

TIRSDAG 11.MAI KL. 1900

VI HÅPER DERE HAR ANLEDNING TIL Å VÆRE MED.

MELD DERE PÅ TIL stein.haugli@telenor.no

Møtet vil skje på følgende måte.
- dere skriver mail til Steins mailadresse - se over, og melder dere på
- stein legger dere inn i systemet
- dere kobler dere opp på tirsdag rett før kl. 1900

De av dere som ønsker å se årsmøtepapirene før møtet kan sende en mail til kaud-hot@online.no - og jeg sender dere papirene. De ligger også på klubbhuset.
Er det noe dere lurer på - ta kontakt
Da er vi med på tirsdag

Årsmøte 2021

lagt inn 26. apr. 2021, 05:39 av Knut Audun Hotvedt

Vi gjennomfører årsmøtet tirsdag 11.mai kl. 1900. Åpner kommunen for at flere personer kan samles gjennomfører vi det på klubbhuset. Hvis det fortsatt er restriksjoner vil vi gjennomføre det på Teams. vi kommer da senere med opplysninger om hvordan vi skal gjøre det.
Årsmøtepapirene vil ligge på klubbhuset, nå i første omgang, en uke før møtet.
Vi kommer tilbake med mer når det nærmer seg

Kommunen åpner litt opp. Trening på Moa igjen

lagt inn 22. jan. 2021, 02:07 av Knut Audun Hotvedt

www.greakerif.no

Corona oppdatering

VI STARTER OPP IGJEN FOR ALLE LAG I BARNESKOLEN. DETTE GJELDER FRA I DAG, 22 JANUAR. HER ER DET INGEN RESTRIKSJONER

FRA UNGDOMSKOLEALDER, 8.KLASSE, OPP TIL OG MED SENIOR ER DET FORTSATT STENGT/FORBUDT.

Kommunen vurderer fortløpende. Trenden i smittetilfeller er positiv. La oss håpe at det ordner seg raskt. Kommunens kommentar er gjengitt under.

Barn i 7. klasse og yngre kan drive fritidsaktiviteter og breddeidrett som normalt.

For ungdom på ungdomsskolen og voksne er det forbudt å gjennomføre organiserte fritidsaktiviteter og breddeidrett, innendørs og utendørs.

Med organisert menes trening, konkurranser og andre aktiviteter som ofte er i regi av en idrettsklubb eller en forening. Det betyr at alle kan: Trene alene. Trene sammen med noen få (2–3) andre så lenge man holder minst to meters avstand til hverandre og så lenge det ikke er organisert Individuell trening er også tillatt på treningssenter så lenge det er to meters avstand til andre. Sal- og gruppetrening med tre eller flere personer er forbudt.

– For ungdommer over barneskolealder er dette inngripende og byrdefulle tiltak, og jeg skjønner godt dette er vanskelig og veldig frustrerende, kommenterer Martinsen-Evje".

Vinnere av Julelotteriet

lagt inn 7. des. 2020, 03:46 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 7. des. 2020, 11:13 ]

Vi har trukket på vårt tradisjonelle Julelotteri. Vi takker alle som har kjøpt lodd og selvfølgelig alle våre spillere/foresatte som har gjort en formidabel jobb.

Vinnerne er

1.premie : Tove Klaussen                 Lodd nummer : 3146 ( Greåker Bilkontroll. Gavekort kr. 10.000,-. )

2. premie: Morten Justin Strand       Lodd nummer : 0245 ( Power Samsung TV )

3. premie: Arne Kjølberg                    Lodd nummer : 3738 ( Prozo, Gavekort på kr. 5.000,-. )

Vinnerne er kontaktet

Stenger trening p.g.a. Corona

lagt inn 23. nov. 2020, 02:59 av Knut Audun Hotvedt

www.greakerif.noGreåker IF stenger trening for juniorer og seniorer, foreløpig ut denne uka. Deretter ser vi det an.
Sarpsborg Kommune kommer nå ut med anbefalinger om å stenge i to uker. Vi etterkommer selvfølgelig dette.
Her ser dere kommunens anbefaling

"Sarpsborg kommune innfører rødt nivå på de videregående skolene. I tillegg anbefales alle fra 16 år og oppover å ikke delta i organiserte fritidsaktiviteter og breddeidrett i to uker framover"

2010 laget på cup.

lagt inn 30. okt. 2020, 05:21 av Knut Audun Hotvedt

2010 guttene var sist uke på en etterlengtet cup. Det var Løvenstad som  arrangerte. De imponerte, rett til A-sluttspill med følgende resultater.
Lørenskog - Greåker 1- 5
Greåker - Skjedsmo. 3- 3
Greåker - Skjetten.    5 - 0

A- sluttspillet arrangeres denne helga. Herlig