Startside‎ > ‎

Nyheter fra foreningen

Her finner du alle nyhetssaker fra foreningen sentralt.

Vinnere av Sommerlotteriet/Reiselotteriet

lagt inn 18. jun. 2019, 23:46 av Knut Audun Hotvedt

Vi har foretatt trekning i Sommerlotteriet og vinnerne er

1.Premie kr. 10.000,-.  - Karin Søgaard - lodd nummer 0138

2.Premie kr. 5.000,-.     - Sander Rønning Fredriksen  - lodd nummer 3827

3. Premie kr. 5.000,-.    - Nils Otto Haraldsen  - lodd nummer 1530

Alle vinnerne er kontaktet.

Takker alle dere som har tatt lodd og hjulpet oss for å holde aktiviteten vi ønsker oppe.
Takker og alle som har hjulpet til med å selge
God sommer alle sammen

Varreauksjon på lørdag kl. 1300

lagt inn 12. jun. 2019, 23:07 av Knut Audun Hotvedt

Spre det glade budskap. Dette blir spennende. Aldri har vi hatt så mye å auksjonere bort, og lista under er ikke endelig. Vi venter mer varer fra flere bedrifter utover uka.
Se lista i vedlegget og MØT OPP PÅ LØRDAG UTENFOR KIWI GREÅKER

Greåkerdagene, vareauksjon kl. 1300

lagt inn 3. jun. 2019, 03:39 av Knut Audun Hotvedt

I år igjen, denne gang utenfor Plavs Pub.. Lørdag den 15.juni starter vi, Greåker IF, opp med vareauksjon kl. 1300. Deretter vil konserter overta. Vi er i gang med å få inn varer til auksjonen. Kommer tilbake til det, men... sett av dagen - slik at det blir folksomt på vareauksjonen og på kvelden.

Fotballskole i år igjen

lagt inn 20. mai 2019, 22:02 av Knut Audun Hotvedt

MELD DERE PÅ
Nok en gang arrangerer Greåker fotballskole rett etter St.Hans. Her blir det full fart i 3 dager. Med mye fotball, lek og moro.
MELD DERE PÅ.

Se på vedlegget for mer informasjon

Info Jubileumsfest

lagt inn 1. apr. 2019, 04:45 av Knut Audun Hotvedt

Jubileet nærmer seg raskt. Vi gleder oss og er klare ( juger litt her ) - håper også dere er klare. Her er litt info angående selve festen

Vi har bar med alle rettigheter og har skjenkebevilgning. Medbrakt er dermed ikke tillatt.

kl.1730 - åpner vi dørene slik at dere som ønsker å komme i god får til det.Arne Kjølberg vil stå klar og ta i mot dere med en velkomstdrink.Baren er selvsagt klar. Vi kommer til å selge bonger som skal benyttes i baren. Dette vil skje ved inngangen. Her kan det benyttes kort og VIPPS ( selges selvfølgelig hele kvelden ). Helst ikke kontanter. I baren er det KUN bonger som er OK. Kontanter - NEI

kl. 1830 - Festen begynnner. Koltbodet er klart.Alle ordner seg drikke i baren og finner en plass ved bordet. Rolf Carsten, vår toastmaster, orienterer videre hva som skjer utover kvelden. Etter at spisingen og talene er ferdig trenger vi litt tid og hjelp til å få ordnet bord slik vi ønsker det. Seinar Jansen er sjef her.
Utover kvelden blir det også mulighet for et kakestykke og en kopp kaffe - for dere som ønsker det.

kl. 0100 - Musikken avslutter , og vi stenger baren. Alt i salen må ryddes vekk før vi kan låse. Er det et eller annet menneske som stødig nok til å hjelpe til - sier vi takk.

Da ses vi på lørdag.Faktisk på dagen 100 år siden Greåker IF var en realitet. ( 6.april 1919 )

Jubileumsfesten er fulltegnet

lagt inn 25. mar. 2019, 13:32 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 25. mar. 2019, 13:33 ]

Thore Berg ble siste mann som meldte seg på jubileumsfesten. Vi er nå godt over 120 påmeldte. Musikkhuset har et tak på 120 personer for bespising. Dermed må vi stenge. Dessverre for noen kanskje ( håper at alle interesserte er påmeldt ), men for oss er det utrolig positivt og gledelig at så mange vil være med på jubileet. Vi gleder oss enormt sammen med dere.

Jubileumsfesten

lagt inn 14. mar. 2019, 06:40 av Knut Audun Hotvedt

Festen nærmer seg og vi er i skrivende stund hele 93 påmeldt. Vi har ennå ikke tatt stilling til når vi setter sluttstrek for påmelding, men det er plass til 120 personer på Musikkhhuset. Vi kommer tilbake med mer om tidspunt senere.

Her er et par opplysninger nå som dert nærmer seg

- Festen begynner kl. 1830 og åpner en time før
- Vi har søkt om skjenkebevilling og fått det. Dermed er det IKKE TILLATT å ha med egne "varer". .Steinar er sjef her, og han lover et rikt utvalg av de lekreste drikker til fornuftige priser.
- All "betaling" i baren skjer ved bonger( ikke kontanter - ikke kort ). Det vil derfor bli solgt bonger ved inngangen- hele kvelden. Her kan du betale med kort  eller VIPPS. Bongene benyttes da i baren.

Jubileumsfesten over 80 påmeldt

lagt inn 3. mar. 2019, 23:51 av Knut Audun Hotvedt

Nå  har vi passert 80 påmeldtre. Dette ser ut til å bli en hei dundrende fest. Og det er ikke fullt. Vi har plass til 120 personer. Er du nå etternøler - ikke nøl lenger. Meld deg på.
Informasjon rundt påmelding finner du i en artikkel rett under her

Årsmøte tirsdag 5.mars kl. 1900

lagt inn 11. feb. 2019, 14:20 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 11. feb. 2019, 14:20 ]

Årsmøtet avholdes i år tirsdag 5.mars kl. 1900.
Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 2 uker før denne dato.
Årsmøtepapirene vil ligge på klubbhuset en uke før selve årsmøtet.
Møt opp - vær med på å forme Greåkers framtid

Jernbanemøte onsdag 13.febr. kl. 1800

lagt inn 7. feb. 2019, 08:27 av Knut Audun Hotvedt

www.greakerif.no

ALLMANNAMØTE

MØT OPP PÅ KLUBBHUSET ONSDAG 13.FEBR. KL. 1800

Aksjonen "Rett linje" og Greåker IF arrangerer et folkemøte. Her får du rede på alt som skjer rundt ny togtrasè.
Vi vet ennå ikke hvor den kommer til å gå, men det vi vet er
-    Det kommer til å bli et jævla leven. Vi må leve med kollosal støy
-   Rasering av Greåker uansett trasè
    Hvor et ev. nytt idrettsanlegg skal plasseres - vet ingen
-    Hva med forringelse av tomt og hus ?

Det er ikke for sent  å reagere. Får "Rett linje" 300 underskrifter og leverer det kommunen må bystyret ta opp problemstillingen/spørsmålene på nytt.

HAR DU SPØRSMÅL ? HER FÅR DU SVAR

MØT OPP