4 - 1 seier over Tronvik

lagt inn 4. mai 2010, 12:57 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 4. mai 2010, 12:59 av Flemming Ottosen ]
Greåker slo Tronvik 4-1 på eget gress i nydelig kveldsvær på Moa ikveld. Rundt 50 fremmøtte fikk se et tidvis godtspillende hjemmelag - kronen på verket var 3-0 målet etter nydellig klikk-klakkspill mellom våre to spisser for kvelden: Bujar Alimehaj og Ronald Turner. Hjemmelaget ledet 2-0 til pause og scoret ytterligere 2 ganger i andre omgang før Tronvik fikk redusert på et straffespark.

Endelig var laget med fra starten av. Vi trillet ball fra første minutt, og kom til et par halvfarlige sjanser. Vi får et frispark ute på høyre side, Pål F slår inn foran mål - der dukker Thomas Høyem opp og setter inn 1-0! Første mål etter 18 minutter. Vi fortsetter å male på. Etter 25 minutter spiller Kenneth Reid en nydelig ball fram til Ronald Turner som gir videre til Bujar Alimehaj - og det står 2-0! Tronvik har en gedigen sjanse nesten alene med Rune Thorsteinsen, men de blåser til rett over tverrliggeren. Dermed går lagene til pause med 2-0.

Etter at Tronvik har tatt over litt mot slutten av første omgang, får vi i pausen beskjed om å finne tilbake til spillet vi hadde i starten av kampen. Og i andre omgang gjør vi nettopp det. Vi har flere store muligheter, før det nevnte målet til Bujar kommer. Jeg våger ikke å prøve å gjengi hvem ballen var innom i frykt for å glemme noen, men det gikk kjapt på 1-touch og var kveldens peneste mål. 3-0 sto det etter 57 minutter.

4-0 kommer etter 63 minutter: Christian Huse får ballen rett utenfor Trosviks 16-meter. Han sender i vei et bananskudd som treffer tverrliggeren og setter keeper ut av spill. Dermed kan Ronald - som var særdeles våken på returen - sette inn vårt 4. mål i åpen kasse.

Vi bytter inn alle våre utespillere fra benken, og kommer til gode sjanser helt fram til kampslutt. En straffe i det 83. minutt settes i mål og kampen ender 4-1.

- Jeg mener vi skal være godt fornøyd med de første 25 minuttene. Vi faller i pasningskvalitet siste del av første omgang. Dette får vi rettet opp i pausen, og jeg synes vi gjennomfører en god andre omgang, der vi fort kunne scoret flere mål, sier trener Gretland etter kampen.

Mål Greåker:

Henning Hotvedt
Atle Horvei
Alexander Syversen

Neste kamp spilles borte mot Gresvik torsdag 6/5 kl 19.00. Ta turen til Trondalen på torsdag og få med deg toppkampen mellom Gresvik og Greåker!!