17-målsseier over redusert UMBI Ås

lagt inn 5. okt. 2010, 13:17 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker møtte mandag et redusert UMBI-lag til sesongens nest siste runde. UMBI har i de siste bortekampene slitt med å stille elleve mann og derav tapt med tosifret antall mål. Det gjorde de også mandag kveld mot Greåker. Studentlaget maktet kun å stille åtte mann og fikk det derav svært tøft. Greåker kjørte over gjestene gjennom hele kampen og stoppet ikke før måltavla viste 17 mål, en seier som fort kunne vært større.

UMBI henger greit med i begynnelsen til tross for å være underlegne i antall spillere, og får faktisk en stor sjanse etter fem minutter. Men Rune Thorsteinsen i Greåker-buret redder mesterlig.

Deretter er det Greåker som styrer begivenhetene. Etter 20 svake minutter løfter laget seg og til pause står det 10-0.

Etter pause satser UMBI på en mer defensiv taktikk. Det vil si at de regelrett parkerte bussen på egen 16-meter og kun ved avspark brøt de ut av denne formasjonen. Dette ga Greåker større problemer og gråtrøyene slet til tider med å bryte gjennom forsvarsmuren.

Men på slutten løsner det litt og laget kommer til flere sjanser. Til slutt stopper det på 17 mål. Det betyr at Greåker spiser inn en stor del av Kråkerøys forsprang på målforskjellen. De ligger nå seks poeng foran Greåker før siste serierunde.

Greåkers målscorere var, Kjetil Fremstad (6), Ronald Turner (4), Atle Horvei (3), Christer Knudsen, Per Jørgen Høydahl, Jonas Asklien og Dardan Istrefaj

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen
Per Jørgen Høydahl
Ketil Tangen
Joachim Larsen
Kenneth Reid
Christer Knudsen
Thomas Høyem
Jonas Asklien
Atle Horvei
Ronald Turner
Kjetil Fremstad

Jon Hansen
Dardan Istrefaj

Greåkers neste kamp som også er siste serierunde er førstkommende lørdag. Da kommer Borgar 2 på beøsk til Moa til det som blir den endelige avgjørelsen angående opprykk. Avspark er 15:00. Samtidig møter Kråkerøy Idd.