2003-laget i Sunne Cup

lagt inn 29. jun. 2014, 07:13 av Heine Eriksen
Vårt 2003-lag har i helgen vært på cup i Sunne. Vi reiste fredag formiddag og ankom Sunne etter drøye 3 timers kjøretur, spillerne i egen minibuss og foresatte i biler. Ser vi bort fra været har det vært en topp tur. Spillerne har vært innlosjert på skole og foresatte på hotell/camping.

Det sportslige startet så fort vi ankom Sunne fredag ettermiddag. Lett trening for å få igang bena etter en lang kjøretur, litt hvile og så første kamp mot FC Kristinehamn kl 19:00. Etter en litt treg start og 0-2 bakpå drar vi i land en sterk 4-2 seier.
Neste kamp lørdag kl 10:00. Motstander var Villastadens IF som ble litt for sterke og vi tapte knepent 3-2. Senere vant vi 5-1 over Degerfors IF og tapte 3-1 mot Køla Koppom. Dermed b-sluttspill på søndag etter 3.plass i pulja.
B-sluttspillet vant vi med 4-0 seier mot Sunne og 3-0 seier mot FC Kristinehamn i finalen. Et godt sportslig utbytte for oss og så hærlig som det er å se ekte idrettsglede.

Sosialt har det gitt oss masse. Spillerne har vært samlet dag og natt over en hel helg og det har gått utrolig fint. Like viktig er det for de foresatte. Bra oppslutning på turen og veldig god stemning. Ingen tvil om at det er positivt og samlende med slike tiltak. Alle har støtta laget høylytt, vi har spist felles ute på pizzarestaurant og sett Brasil slå ut Chile i VM før hele greia ble avsluttet med bad og lek i Vattenland. Takk til alle for en flott innstilling.

For bare noen helger siden hadde laget en meget vellykket sommeravslutning på hytta til Marit og Egil i Aremark. Overnatting i lavvo, natursti, bading, frilek og masse god mat. Perfekt for både store og små.

Vi tar nå sommerferie med god samvittighet, vel vitende om at alle gleder seg til høstsesongen. God sommer til resten av lagene i GIF og så ønsker vi de lagene som skal til Dana Cup masse lykke til.

Team 2003