3.strake seier på en middels dag

lagt inn 28. apr. 2010, 11:03 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 28. apr. 2010, 11:04 av Flemming Ottosen ]
Lørdag spilte A-laget sin 3. treningskamp denne vinteren, og det endte til slutt med 3-2 seier mot Rygge. Kampen ble spilt på Moa, hjemmelaget varierte veldig i prestasjonene og underlaget var hardt og isete. Trener Frode Gretland velger å se positivt på situasjonen etter å ha evaluert kampen:

- Jeg har ambivalente tanker etter dette oppgjøret. Vi møter et lag som har som mål å sette farge på årets 4. divisjon, og vi vinner til slutt kampen, selv om vi ikke har vår beste dag på banen. Til tross for skader, dårlig underlag og tidvis altfor stor risiko i forsvarspillet går vi seirende ut av denne kampen, og det er tross alt det viktigste. Vi har fortsatt en del ugress som må lukes bort i bedet vårt, men det er også god tid igjen til vi skal slå ut i blomst.

Kampen startet med altfor liten sikkerhetsmargin og vi lå under 1-0 etter 20 minutters spill. På en overgang får Ronald ballen halvveis inn på Rygges banehalvdel. Han ser Bujar på løp mot mål og legger en nydelig pasning som Bujar stusser over en keeper på vei ut. 1-1!

I andre omgang kommer Christer inn på høyresiden, og to av hans raid på kanten sørger for 3-1 ledelse på bare 20 minutters spill. Det første innlegget blir et selvmål, det andre ekspederes i mål av en av våre (følg med på diskusjonstråden ifm med denne kampen, målscorer vil helt sikkert komme fram der).

Rygge legger om formasjonen, og vi har mer enn nok med å forsvare oss. De reduserer til 3-2 på et pent gjennomspill. Litt senere oppstår en situasjon mellom Atle og en av deres spillere som resulterer i at Rygge må avlsutte kampen med 10 mann. Herfra og ut har vi noenlunde kontroll på kampen igjen, og vi vinner til slutt 3-2.

Troppen:

Rune
Pål
Jon
Lasse
Ketil
Dardan
Jonas
Atle
Blend
Bujar
Ronald
Marcin
Per Markus
Anders
Christer

Comments