4.mai er Barnefotballkvelden start kl. 1730

lagt inn 22. apr. 2015, 08:15 av Knut Audun Hotvedt
4.mai arrangerer ØFK barnefotballkvelden. Alle trenere og ledere for lagene opp til og med 12 år skal/bør/må melde seg på her. Er det enkelte av dere foreldre som også ønsker å være med på denne samlingen - si i fra til Audun.
Kvelden starter på Quality og slutter i Østfoldhallen. Her gjennomgås alt som en bør kunne om barnefotball, og vi i Greåker appelerer sterkt om at dere må sette av denne kvelden.
Se bl.a. hva som bli gjennomgått

«DEN STORE BARNEFOTBALLKVELDEN»:

 

INNHOLD

 • DE GODE TRENINGSØKTENE I TEORI OG PRAKSIS

  • Først teori på Quality om hva en bør tenke på i planlegging, gjennomføring og etterarbeid av ei økt på de ulike alderstrinn.

  • Deretter praksis i Østfoldhallen, der vi deler i 2 grupper (6-9, 10-12 år). Her demonstrerer noen av de beste barnetrenerne i Østfold gode økter, samtidig som deltakerne blir fortalt av annen instruktør hva som gjøres og tanker bak, samt muligheter for endringer. Man kan velge å følge en gruppe eller gå rundt og se på begge. Her får du ideer om øvelser, samt se god metodikk/pedagogikk i praksis. Bl.a tilbakemeldinger, kvalitet, differensiering, momenter, med mer er med.

  • Til slutt oppsummering og diskusjon i grupper på tribunen etter dagens teori og praksis.

 • HVORDAN JOBBER JEG MED KEEPEREN I DEN DAGLIGE TRENINGA

  • Først teori på Quality, der dere får ideer og tanker på hvordan gjøre arbeidet, og hva prioriterer jeg i arbeidet.

  • I praksisen i Østfoldhallen vil dere være objekter selv. Dette for at dere skal få kjenne på kroppen hvordan ulike keeperteknikker utføres. Denne måten å arbeide på er utrolig lærerik og motiverende. Skulle noen ikke ønske å være keeper selv, så er det ikke noe problem.                                                              

Men for de fleste: Ta med treningsutstyr for å være i aktivitet selv. Vi vil ha mange instruktører i sving samtidig.

 • «FAIR PLAY»

Vi setter av 15 min til nytt om «Fair Play» og viktigheta av det i teori på Quality.
Comments