4.strake seier for A - laget

lagt inn 6. mai 2010, 14:58 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 6. mai 2010, 15:00 av Flemming Ottosen ]
 Thomas Høyem sto bak 2 av målene da Greåker vant 3-1 borte mot Gresvik torsdag kveld. Begge målene kom på corner i andre omgang. Det første målet var et langskudd fra Jonas Asklien helt nede ved stolperoten. Det sto 1-1 etter første omgang.

1. omgang var heller dårlig fra Greåkers side. Upresise oppspill, langt fra full innsats og for mange lange baller førte til at Gresvik holdt følge helt inn til pause. Etter 39 min kommer det en lang ball som Turner tar elegant ned. Fremstad kommer rundt ham på venstresiden og innlegget blir forsøkt klarert av Gresvik, men ballen havner i føttene på Jonas Asklien. Han klinker til på direkten og ballen sniker seg inn helt nede ved stolperoten. 0-1! Kun 2 minutter senere setter Gresvik kjapt igang på et innkast, og kommer på en kontring. Forsvaret vårt gjør 2-3 feil på rad, og en Gresvikspiller får avslutte alene igjennom fra 10 meter. 1-1.

I pausen gir Gretland beskjed om at dette er en kamp vi kan og bør vinne. Nøkkelen til seier ligger i å øke innsatsen og presisjonen. Vi blir enige om å sette press på Gresvik fra start av. Og det er akkurat hva vi gjør: Fra vårt avspark slår vi en lang ball opp på vår venstreside. Det ender til slutt med en corner, som Atle slår inn fra venstre. Vår mann på første stolpe skjermer ballen videre gjennom feltet, og på bakre stolpe kommer Thomas Høyem stormende og tupper inn 1-2. En drømmestart på andre omgang for Greåkers del!

Greåker fortsetter å presse Gresvik, og det eneste hjemmelaget har å by på er lange klareringer mot vårt bakrom. 55 min er gått når vi får corner på høyre side, Pål Fredriksen legger inn og Thomas Høyem stanger inn sitt andre for kvelden, og sender Greåker opp i 1-3!

Vi har flere store muligheter i løpet av omgangen, og burde muligens puttet på et mål eller to til. Gresvik har en mulighet i andre omgang - et skudd fra 30 meter som Rune Thorsteinsen bokser over tverrliggeren. Vi gjør en del bytter utover i andre omgang, uten at seieren noen gang er truet.

Det har dessverre ikke lyktes undertegnede å få en kommentar fra trener Frode Gretland, da han var opptatt med et intervju fra en journalist i russebukser. Velger likevel å tro at han er lite fornøyd med 1. omgang, godt fornøyd med andre omgang og veldig fornøyd med 3 nye poeng.

Greåkers mål:

Christer Knudsen
Dardan Istrefaj

Link til tabell:

Mandag 10/05 spilles Greåker - Skjeberg SK på Moa. Kampstart er kl 19.30, og det er ventet tilskuerrekord etter Greåkers 4 seire, så det kan lønne seg å være tidlig ute for å få plass ved kiosken!