5. seier på rad for seniorene

lagt inn 26. aug. 2017, 09:41 av Knut Audun Hotvedt
Seniorlagets femte seier på rad. 


Fredag kveld var det Drøbak 3 som skulle få oppleve ungdommelig pågangsmot fra Greåker's utvalgte senior spillere.

Vi holder ett lavere tempo enn hva vi vet vi kan, men det var mer enn godt nok til å dominere stort mot ett svakt Drøbak 3.
Vi tar tak i kampen fra start og det er helt utrolig at vi ikke leder med 4-5 mål etter 25 minutter. Vi skaper den ene store sjansen etter den andre, men det vil seg ikke, og det er Drøbak som tar ledelsen 1-0 på sin første sjanse i kampen!
Vi fortsetter allikevel å dominere kampen stort og skaper flere sjanser før vi reduserer til 1-1 på siste spark på ballen før pause! Sander Rønning treffer godt og skaper balanse i regnskapet før hvilen.

Annen omgang fortsetter som den første. Vi dominerer spillet og fortsetter å skape den ene store muligheten etter den andre.
Etter 65 minutter får vi endelig betalt! Etter klabb og babb i feltet havner ballen i beina til Michael Kristoffersen som kontant avslutter ballen bak Drøbak's keeper.
Kampens tredje mål scores av Besart Voksha som kommer inn fra benken med 20 min igjen å spille. Besart blir spilt fri og gjør ingen feil alene med keeper. Besart virker endelig å være på vei tilbake etter en lang periode med skader og kan bli en viktig spiller for oss i slutten av sesongen!

Kampen ender tilslutt 3-1, men resultatet kunne og burde vært mye større.

Med fem seiere på rad og 9 av 9 poeng på høsten klatret vi nå to plasser og ligger foreløpig på en tredje plass på tabellen.

Allerede på mandag skal vi i aksjon igjen mot Tune som ligger 5 poeng foran oss på den viktige andre plassen som gir kvalik spill til 5 divisjon.

Denne kampen er viktig for begge lag!
Jeg håper MANGE tar den korte turen til Tune banen mandag klokken 19.30.
Vi trenger all støtte vi kan få.

3 poeng i denne kampen gikk til Sander Rønning.

2 poeng gikk til Sander Eriksen, og Michael Kristoffersen ble belønnet med 1 poeng av en lokal Greåker jury.

Sportslig hilsen

Mads Vallestrand

Comments