6.div. Greåker - Rygge 2 - 2

lagt inn 19. apr. 2017, 02:19 av Knut Audun Hotvedt
6. div.: Greåker-Rygge: 2-2:

Greåker hadde seieren i lomma, men et sent Rygge-mål sørget for at 2–2 og ett poeng til hvert av lagene. Hjemmelaget tok kommandoen i kampen med mål av Sander Rønning Fredriksen allerede etter sju minutter. Men like før pause kom utligningen fra bortelaget. Da Marcus Dahlin Jørgensen scoret for Greåker etter 62 minutter, håpet de fleste på Greåker at alle poengene skulle bli igjen på Moa, men ett minutt før full tid kom altså utligningen. I neste kamp venter SFK 2 på bortebane for Greåker. ( Referat fra www.F-B.no )
Det er bittert og "gi bort" to poeng når Rygge scorer helt på tampen av hver omgang, men allikevel skal vi si oss godt fornøyd med 1 poeng hjemme mot ett meget godt Rygge lag.
Jeg synes guttene viser gode holdninger gjennom 90 min. Vi kjemper og sliter i en kamp jeg synes holder ett veldig høyt tempo til å være en kamp i 6.div.
Rygge er gode med ball, men skaper ikke allverden annet enn målene de scorer og noen dødballer. Jeg synes Anders og Henrik er meget gode i den defensive delen av spillet og Jostein varter opp med en kanon redning 1 mot 1. Greåker derimot skaper en del sjanser og det er bare marginer som gjør at vi ikke setter 3-2 like før slutt.

Vi blir også snytt for en soleklar straffe hvor banens beste, Sander Rønning skjærer igjennom og blir felt innenfor 16 meteren som bakerste mann. Dommeren begrunner dette med at han ikke ser situasjonen og man kan da lure på hvor fokuset hans var i denne situasjonen. Mange rare avgjørelser for begge lag totalt sett, men det er rett og slett for dårlig at det ikke blir dømt i slike situasjoner.

Vi tar med oss en del positive opplevelser fra denne kampen og ser allerede frem i mot nester kamp.
Senior laget spiller tirsdag 25.04 borte mot SFK2.

Allerede i morgen, torsdag 20.04 spiller jr laget vårt hjemme mot SFK junior på Moa.
Dette er to lag som den siste tiden har hatt mange oppgjør. Ettersom vi også skulle møtes i en vårcupfinale blir denne kampen ekstra spesiell. Både SFK og Greåker har mange unge spillere på A laget og belastningen blir stor. Greåker og SFK er derfor enige om å avgjøre vårcupen i morgendagens seriekamp. Vinneren får derfor både 3 poeng og en pokal til i samlingen.

Vi håper derfor mange vil ta turen til Moa i morgen for å støtte Greåker's unge lovende spillere.