7 - 2 seie over Skjeberg hjemme

lagt inn 20. mai 2010, 11:56 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 20. mai 2010, 12:01 av Flemming Ottosen ]
3 spillere scoret 2 mål hver seg i Greåkers 7-2 seier hjemme mot Skjeberg Sportsklubb. Christian Huse puttet sitt første for GIFarna, og dermed fikk vi se hans berømte "crab-dance". Ronald Turner og Atle Horvei scoret også 2 hver seg, mens Bujar Alimehaj sto for 1 mål.

Vi starter denne kampen bedre enn i bortekampen mot Gresvik, og etter 23 minutter spiller Bujar fri Turner - 1-0!
Vi har en rekke frispark og cornere i denne perioden av kampene. Etter en corner i det 30. minutt får Per Marcus ballen litt inn på Sportens banehalvdel. Han slår en lang ball mot deres midtforsvar, ballen spretter forbi alle forsvarerne og treffer Turner, som styrer inn sitt 2. mål for kvelden.

Skjebergs første corner kommer etter 39 minutter, en blanding av for dårlig markering og en godt slått corner fører til at de setter inn 2-1. Rett fra avspark får Thomas Høyem ballen på stopperplass. Han ser Atle Horvei som har startet på høyreving, og slår en nydelig langball over deres back - Atle demper ballen på medløp og kommer alene med keeper. Ballen plasseres sikkert nede i hjørnet, og det står 3-1! Kun 2 minutter senere scorer Bujar Alimehaj 4-1, etter assist fra Christian Huse. Dette var også resultatet til pause.

2 minutter er spilt av andre omgang, når Huse tar ned en ball midt på Skjebergs banehalvdel. Han setter fart og løper forbi et par-tre skjebringer, kommer alene med keeper og skyter knallhardt i lengste hjørnet - 5-1 og tid for Crabman!

Vi slipper oss litt ned ved å slå for mange lange gjennombruddspasninger bakfra, og vi får ikke klarert skikkelig. Dermed kommer Skjeberg inn i kampen igjen, og etter 62 min spiller de igjennom sin spiss som reduserer til 5-2. Unødvendig, og absolutt noe vi kan gjøre noe med til neste kamp. Når vi spiller enkle pasninger kommer sjansene, og vi kan spille på motstanderens banehalvdel istedet for å forsvare oss.

75 min er spilt når Greåker igjen har begynt å spille enkelt, og vi blir tildelt straffespark, etter at vår kaptein blir forsøkt dratt ned innenfor deres 16-meter. Atle Horvei er sikkerheten selv og setter inn 6-2. 3 minutter senere kommer Atle ned langs kanten, legger inn til Huse som kan dunke inn 7-2! Et nydelig angrep setter punktum for kvelden. Dermed står Greåker med 5 strake seire på de 5 første kampene.

Coach Frode Gretland var sånn passe fornøyd med laget etter kampen. - Dette var en kamp hvor det lugget litt for oss. Vi scorer 7 mål og vinner kampen fortjent, men det er fortsatt ting vi må rette på før vi kan si oss skikkelig fornøyd. I pausa blir vi enige om å fortsette å spille enkelt, men det er en periode i andre omgang hvor vi gjør ting svært vanskelig for oss selv. Likevel - 3 poeng og 7 mål på en dag hvor ikke alt stemmer er godt å ta med seg videre.

Greåkers mål:
1-0 Ronald Turner, 23 min
2-0 Ronald Turner, 31 min
3-1 Atle Horvei, 40 min
4-1 Bujar Alimehaj, 42 min
5-1 Christian Huse, 47 min
6-2 Atle Horvei (str), 75 min
7-2 Christian Huse, 78 min

Gule kort Greåker:
Kenneth Reid
Christian Huse

Troppen:
Rune Thorsteinsen
Kenneth Reid
Thomas Høyem
Jon F Hansen
Pål Fredriksen
Atle Horvei
Jonas Asklien
Christian Huse
Kjetil Fremstad
Ronald Turner
Bujar Alimehaj

Jon F Githmark
Henning Hotvedt
Per Marcus Johannesen
Blend Adnan
Christer Knudsen
Dardan Istrefaj

Link til tabell:
http://fotball.speaker.no/FiksFotballdataClient/ft.aspx?scr=table&ftid=81110

Neste kamp spilles på Moa 21/5 kl 19.00! Da kommer SFK på besøk til GIFarna.

Comments