9 - 0 seier for A - laget

lagt inn 11. jun. 2017, 02:17 av Knut Audun Hotvedt
Det har vært dårlig med oppdateringer den siste tiden ettersom tiden ikke alltid strekker til, men vi skal prøve å få lagt ut ukentlige oppdateringer i slutten av hver uke fremover. 


Mye har skjedd siden sist vi skrev og fasiten pr nå er at A laget vårt ligger på en noe skuffende 5 plass, mens jr laget vårt deler 1 plassen med Borgen i 1 div for junior.

Vi har til tider spilt god fotball, men vi har slitt litt innenfor begge 16 metere. Noen enkle mål i mot og mange forbrente sjanser har gjort at A laget vårt har spilt flere uavgjort kamper som burde vippet i vår favør, mens jr laget har klart å innkassere flere 3 poengere og er med helt i toppen av divisjonen.

Denne uken har vært hektisk å vi har kun spilt kamper denne uken! På mandag tok vi turen til Bellevue på Jeløya for å møte Sprint 3. Ett lag vi hadde klare ambisjoner om å slå. Vi skaper en del sjanser i starten av kampen, men som så mange ganger tidligere vil ikke ballen i mål. I stedet for å ta ledelsen får vi både 1-0 og 2-0 i mot. Gutta gir seg aldri og vi reduserer først til 2-1 før vi utlikner til 2-2. Vi styrer banespillet og når reduseringen kommer føler jeg meg sikker på at vi skal klare å dra seieren i land med 10 minutter igjen på kampuret. Vi har ett såpass stort trykk på Sprint at dette ikke ville vært ufortjent, men i stedet for at vi klarer å vippe dette vår vei er det nok engang Sprint 3 som tar ledelsen etter slurv i bakre rekker. Med bare noen få minutter igjen å spille går det mot nok ett tap mot ett lag vi bør slå, men vi klarer nok engang og slå tilbake og 3-3 er ett faktum rett før slutt. At vi klarer å slå tilbake og ta med oss 1 poeng er noe vi er fornøyde med, men dette var en kamp vi helt klart burde vunnet og totalt sett er vi missfornøyde med at kampen ble som den ble. At vi ikke klarer å slå de lagene som vi bør slå er en utfordring og noe vi må ha fokus på fremover! Vi vet vi kan!

Onsdag og ny kamp. Denne gangen er det jr laget som tar turen til Vestby og HSV er motstander. Ett lag som før denne kampen lå på 9'ende plass med totalt 4 poeng. Allerede i garderoben før kamp ser vi at gutta er ute etter å revansjere en kamp under pari mot Sprint! Det er tenning fra først spark på ballen og allerede etter 15 min bør vi lede med 2-3 mål. Tanken slår oss selvfølgelig igjen! Skal dette bli en ny kamp hvor vi ikke skal ta vare på sjansene våre? Men etter 25 min får vi endelig hull på byllen og vi tar ledelsen 1-0. I denne kampen er det stort sett kun ett lag på banen! Vi er dyktige i gjenvinningsfasen og vinner ball ofte på motstanderens banehalvdel. Vi har godt balltempo i lengderetning og skaper den ene store sjansen etter den andre og endelig løsner det litt. Vi vinner tilslutt 5-0 og spiller en meget god gjennomført kamp. Endelig setter vi også av sjansene våre! Kan dette være vendepunktet?

Fredag og nok en ny kamp. Denne gangen er det A laget som skal på tur borte mot Trøgstad Båstad. Trøgstad lå før denne kampen ett poeng bak oss på tabellen med en kamp mindre spilt!! Dette er en kamp vi må vinne for å ha litt kontakt med øvre halvdel på tabellen!
Tro det eller ei, men vi scorer på dagens første avslutning! Etter en åpning som er ganske jevn får Marcus Jørgensen æren av å dunke inn 1-0. Og for en kamp dette skal bli! Vi spiller MEGET BRA og får den etterlengtede ketchup effekten som vi har ventet på! 0-2 og 0-3 før pause! I garderoben snakker vi om å holde trøkket oppe! Dette har vi slitt litt med tidligere og vi har ofte blitt veldig lave når vi har tatt ledelsen!
Men 2 omgang blir kun en parademarsj og guttene spiller fantastisk angrepsfotball! Den ene kombinasjonen etter den andre gjør at vi ikke gir oss før det står 0-9 på lystavla! I denne kampen ser vi ut som vi gjorde i vinter! Det er tempo i spillet vårt og vi angriper som ett lag! Vi har ettertrykk  i presset vårt og skaper store sjanser gang på gang. Det er helt greit å være i Trøgstad en fredagskveld som denne😊

Vi avslutter uken med totalt 7 av 9 poeng! Vi ønsket oss 9 av 9, men velger heller å se at de to siste kampene var meget positive! Vi håper dette er ett vendepunkt og at vi nå klarer å holde dette gående frem mot ferien!

I uken som kommer er det nok en uke med 3 kamper!

På tirsdag spiller A laget hjemme på Moa mot Sparta 2.

På fredag spiller jr laget hjemme mot Råde mens jr laget har nok en hjemmekamp på søndag mot Spydeberg.

Vi ønsker oss masse tilskuere på kampene våre, så møt gjerne opp på Moa og støtt guttene! Vi skal gjøre vårt beste for å underholde. Klarer vi å holde nivået fra de to siste kampene blir dette gøy🙂⚽️

Sportslig hilsen
Mads Vallestrand / hovedtrener Greåker a / jr

Comments