A-laget klare for 1/4 finale i romjulscup

lagt inn 29. des. 2013, 13:54 av Heine Eriksen   [ oppdatert 29. des. 2013, 13:56 ]
I morgen, mandag 30/12 kl 14:15, spiller vårt A-lag 1/4 finale mot Trosvik i Østfoldhallen.

Etter seire mot Yven og Torp og tap mot Østsiden i grunnspillet spilte vårt A-lag i dag 1/8 finale mot selveste Sarpsborg 08 i romjulscup'en i Østfoldhallen. De som fulgte kampen mot Østsiden hadde ikke for store forventninger til avansement, men vår hjemvendte trener Frode Gretland hadde ryddet godt i organiseringen og vant en taktisk seier.

Morsomt at store deler av laget er "ekte" Greåkergutter som stammer fra vårt juniorlag..men, de gamle viste seg fortsatt å være eldst. Vår egen Raymond scorte et fantastisk mål, en kanon i krysset som selv de mest patriotiske 08 supporterne må ha blitt mektig imponert av:-)

Laget mot 08:
Jon G, Sindre H, Lasse K, Raymond K, Kristian S, Rashid, Rokky, Markus J, Per M J, Kristian H, Marius E, Kjetil F

Lykke til videre!