A-laget med årets første trepoenger

lagt inn 23. mai 2011, 14:12 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers A-lag tok årets første trepoenger borte mot Drøbak/Frogn 2 mandag kveld. Hjemmelaget hang med i et drøyt kvarter da Jonas Asklien fikk drømmetreff fra 20 meter og sendte Greåker i ledelsen. Etter det var det enveiskjøring og kampen endte til slutt 5-0 til gjestene fra Moa.
 
Greåker gikk hardt ut og tok initiativet fra start. Etter et drøyt kvarter sender Jonas Asklien Moa-laget i ledelsen med en perle fra distanse. Få minutter senere er det samme mann som dobler ledelsen med et skudd like utenfor 16-meteren.
 
Like før pause sender Ronald Turner Greåker opp i 3-0 når han etter klabb og babb på en dødball hiver frem venstrefoten, og sender den i mål via tverrliggeren.
 
Like etter pause er det samme mann som legger på til 4-0 etter at han forfølger en bakromsball fra Per Jørgen Høydahl og kontant setter den i mål fra skrått hold.
 
Helt på slutten pynter innbytter Dardan Istrefaj på resultatet og fastsetter sluttresultatet til 5-0 etter å ha fått ballen servert på sølvfat fra Atle Horvei.

Alt i alt vinner Greåker fullt fortjent 5-0 borte mot Drøbak/Frogns andrelag.
 
Greåkers lag:
Nathaniel Dahl
Per Jørgen Høydahl
Fluturim Maxharraj
Timothy Brown
Kenneth Reid
Atle Horvei
Per Marcus Johannesen
Jonas Asklien
Kjetil Fremstad
Ronald Turner
Can Baardsen Yardim
 
Blend Adnan
Dardan Istrefaj
Henrik Myhrvold Simensen
Joachim Larsen
Comments