A-laget med nok en seier

lagt inn 29. aug. 2011, 12:10 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers seniorlag tok sin tredje seier av fire mulige etter sommerferien, mandag kveld borte mot Østsiden 2. Mye av æren for seieren skal spydspiss Ronald Turner ha med to fantastiske langskudd, hvorav det ene direkte fra avspark. Scoring av Sondre Hjertaas og en uheldig Østsiden-spiller som satt ballen i eget mål sørget for en rimelig komfortabel 4-2 seier for gjestene fra Moa.
 
Første omgangen på Østsidens kunstgressunderlag er for de tilstedeværende en rimelig kjedelig affære. Det hele utvikler seg til en stillingskrig på midten med mye duellspill, uten at noen av lagene er kapable til å få et ordentlig gjennombrudd.
 
I andre omgang kommer dog Greåker ut og tar tak om kampen. Og etter få minutter legger Ronald Turner ballen ned på kassa og dundrer til på volley fra 25 meter. Ballen går i en fin bue over keeper og dupper ned under tverrliggeren.
 
Få minutter senere er en Østsiden-spiller uheldig og forlenger en gjennombruddspasning fra Kjetil Fremstad over egen keeper og i mål.
 
Midtveis ut i andre omgang er igjen Kjetil Fremstad frempå. På et frispark fra 20 meter bøyer han ballen rundt muren, keeper redder, men på returen er Sondre Hjertaas på pletten og setter inn 3-0.
 
Etter lagets tredje mål faller gjestene fra Moa litt i kvalitet, bruker flere berøringer og spiller på seg flere unødvendige brudd. Dermed reduserer hjemmelaget ledelsen til 3-1.
 
Men Ronald Turner ser ikke for seg noen Østsiden-opphenting. Ved avspark snur han snuten mot motstanderens mål, og fra midtbanen legger han ballen, nærmest kontrollert i en fin bue over keeper som står langt ute og i mål. Et fantastisk mål fra Turner som definitivt seiler opp som storfavoritt til årets mål hos gråtrøyene.
 
Mot slutten setter Østsiden igjen inn et lite press, og reduserer også til 4-2. Men ytterligere farligheter blir det ikke og Greåker vinner 4-2.
 
Greåkers lag:
Nathaniel Dahl
Per Jørgen Høydahl
Kenneth Reid
Fluturim Maxharraj
Henrik Myhrvold Simensen
Sondre Hjertaas
Rokland Paula
Per Marcus Johannesen
Christian Huse
Kjetil Fremstad
Ronald Turner
 
Can Baardsen Yardim
Comments