A - laget med storseier

lagt inn 1. feb. 2017, 23:37 av Knut Audun Hotvedt
A laget med nok en god prestasjon!

A laget spilte i kveld borte mot Sparta Sarpsborg 2 på Sparta banen!
Sparta er divisjonskollega i 6 div og ga oss gode referanser på at vi er godt i gang med forberedelsene til seriestart.

Fokuset med å være godt organiserte i det defensive er fortsatt høyt prioritert, samtidig som vi har så vidt har begynt med noen få fokusområder i den offensive oppbyggingen av angrepspillet vårt! Kampen i dag viser at vi er i stand til å holde ett godt tempo i spillet samtidig som alle er disiplinerte i den defensive jobben!  Etter en meget god 1 omgang leder vi 2-0 til pause! Vi har mange fine kombinasjoner, og ikke minst er det mange som oppsøker ballfører og vil ha ball.

I pausen blir det gjort 3 bytter som på forhånd var planlagte. Det er viktig for oss å passe på at særlig jr spillerne ikke få for høy kampbelastning så tidlig i oppkjøringen! Med mange gode juniorspillere er det heldigvis flere som kan komme inn uten at det på noen som helst måte svekker laget forteller trener Mads Vallestrand.

2 omgang ble stort sett en lang parademarsj hvor vi dreper kampen ved å løpe mye mer enn Sparta. De har ikke trent noe særlig sammen ennå og det var deres første kamp sammen for året. Synligheten av dette ble større og større jo mer av kampen som ble spilt. Vi ender totalt på en komfortabel 10-0 seier og er fornøyde med at vi fortsetter å holde nullen! Selv om vi møter ett lag i startfasen av oppkjøringen, skal vi ikke ta i fra gutta våre noe av ærenav en god kamp. Vi gjennomfører en ryddig kamp på mange måter. Vi er disiplinerte og jobber godt hjem selv om vi leder stort.

Vi tar med oss mye positivt fra denne kampen samtidig som vi ser fremover.

Troppen i dagens kamp:

Jostein Skaar
Anders Mainitz
Henrik Simensen
Joachim Henriksen
Marius Eriksen
Henrik Eriksen
Jonas Fredriksen
Sander Fredriksen ( 3 mål )
Martial Koko
Tobias Hagen
Jens Eriksen
Sander Eriksen ( 1 mål )
Mahelo Ekiochi ( 2 mål )
Marcus Jørgensen ( 4 mål ) Kaptein

Allerede på lørdag blir det en tøff utholdenhetøkt hvor vi avslutter dagen med middag og premier league kamp på klubbhuset.

Neste kamp for A laget er nå om 14 dager hjemme på Moa mot Varteig. Jr laget spiller kamp om en uke hjemme på Moa mot Rygge i vårcupen!

Mads Kristiansen
Kingsrød transport AS