A-laget seiret borte mot Lisleby

lagt inn 6. jun. 2011, 14:41 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker tok mandag kveld sin andre trepoenger for sesongen borte mot Lisleby på den nye kunstgressbanen ved siden av Sentralidrettsanlegget. Greåker løp og kjempet hjemmelaget ut av stilen og vant til slutt fullt fortjent 6-3, etter blant annet hattrick av Alban Isufi.

På Lisleby er det bortelaget Greåker som tar initiativet fra start. Bortelaget slår mye langt i starten og med to spisser som løper og jobber på alt skaper det usikkerhet i Lislebys forsvarsrekke og Greåker skaper flere store sjanser i åpningsminuttene.

Men først etter et drøyt kvarter får Greåker uttelling. Per Jørgen Høydahl slår et innlegg inn i 16-meteren fra en posisjon dypere i banen. Lislebys midtstopper feilberegner ballens bane i duell med Alban Isufi og bak duellen hiver Can Baardsen Yardim seg inn foran keeperen, slår ham i duellen og header bortelaget i ledelsen.

Kun noen få minutter senere dobler Kjetil Fremstad ledelsen når han plukker opp en andreball på midten, avanserer i banen og curler ballen forbi keeper og inn i hjørnet fra 25 meter.

Etter en halvtimes spill kombinerer Greåker seg nedover venstre siden. Til slutt får Alban ballen inne i 16-meteren fra Fremstad, Alban overrumpler keeperen med et kjapt skudd nede i hjørnet. Målvakten får noen fingre på ballen, men det holder ikke og ballen sklir inn.

Drøye ti minutter senere setter Alban inn sitt andre for dagen. Jonas Asklien finner Per Jørgen som har kommet på løp fra backen med en perfekt medløpspasning. Per Jørgen tar ballen med seg forbi forsvareren og dunker inn et innlegg. Det treffer perfekt på hodet til Alban som setter inn 4-0.

Etter dette gjør Lisleby hele tre bytter. Og i omgangens siste minutt får de straffe, etter at en av deres spillere tilsynelatende går veldig lett ned innenfor Greåkers 16-meter. Straffen er keeper Nathaniel Dahl nære ved å ta, men ballen går dessverre inn, og dermed 4-1 til Greåker til pause.

Etter pause går hjemmelaget agressivt ut for å tette ledelsen. Men istedenfor er det Greåker som øker ledelsen, nok en gang ved Alban som dermed gjør hattrick. Nok en gang er det Fremstad som står bak målet når han etter et balltap vinner den igjen, kriger seg forbi to mann og legger inn til Alban som setter inn 5-1 etter en snau times spill.

To minutter etter dette holder Lisleby presset oppe etter en corner, og etter mye klabb og babb setter en Lisleby-spiller inn deres andre mål for dagen.

Med 20 minutter igjen å spille dreper Greåker all spenning i kampen når Per Jørgen Høydahl stanger inn en perfekt dødball fra Fremstad.

Mot slutten av kampen øker temperaturen på banen litt og det er flere ganger ampert spillerne imellom og flere er også irritert på dommeren, uten at det virkelig utarter seg.

Dermed tar Greåker sin andre seier for sesongen. Oppdatert tabell kan man lese på: http://www.fotball.no/System-pages/TabellTermin/?tournamentId=125616

Greåkers lag:
Nathaniel Dahl