A-laget skuffet i sesongåpningen

lagt inn 26. apr. 2011, 13:04 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 26. apr. 2011, 13:27 ]
Det ble langt fra noen lystig opplevelse når A-laget gjestet Skjeberg Sportsklubb for sesongens første kamp tirsdag kveld. Greåker gikk midtveis ut i første omgang opp i ledelsen ved Atle Horvei, men Skjeberg svarte umiddelbart. I andre omgang scorte Skjeberg både en og to, mens Greåker hadde flere muligheter uten å lykkes. Kampen ble også preget av et høyt tempo og tre røde kort, to til Greåker og ett til hjemmelaget.
 
Kampen starter i et høyt tempo og ingen av lagene makter og ta et ordentlig initiativ i matchen. Halveis ut i omgangen går Greåker opp i ledelsen. Gråtrøyene angriper hurtig opp langs venstresiden, hvor Kjetil Fremstad etter iherdig innsats får lagt den inn foran mål, hvor ballen til slutt havner hos Atle Horvei som enkelt kan putte ballen i mål.
 
Scoringen virker til å tenne hjemmelaget fra Skjeberg som begynner og skape sjanser. De trykker til i duellene og kjemper Greåker ut av stilen. Det gir resultater og kun noen minutter etter Greåkers scoring utligner Skjeberg ledelsen.
 
Resultatet står seg til pause.
 
Etter pause tar Greåker mer over spillet, uten at det gir tellende resultater. 20 minutter ut i omgangen får Greåker en mann utvist etter at han feller Skjebergs spiss som bakerste mann. Det påfølgende frisparket går i muren, men faller tilbake til frisparktaker som dundrer ballen i mål via foten til en Greåker-spiller
 
Greåker fortsetter å jage mål med en mann mindre og skaper også sjanser, men Skjebergs målvakt har en særdeles god dag og gjør et par matchvinnende redninger. Og i det Greåker ofrer mer for i jakten på scoring mot slutten skjer det motsatte, da Skjeberg øker ledelsen til 3-1.
 
På slutten blir det litt tumulter mellom to av spillerene på hvert sitt lag noe som fører til utvisning på begge to
 
Alt i alt en svak serieåpning for Greåker som i år som i fjor sikter mot opprykk. Skal også gis ros til hjemmelaget fra Skjeberg som viste stor innsats og duellstyrke og gjorde en bra kamp.
 
Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen
Per Jørgen Høydahl
Timothy Brown
Fluturim Maxharraj
Henrik Myhrvold Simensen
Atle Horvei
Rokland Paula
Kenneth Reid
Blend Adnan
Kjetil Fremstad
Ronald Turner
 
Per Marcus Johannesen
Comments