A-laget tapte mot Rygge

lagt inn 7. mai 2011, 03:49 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers A-lag gjestet Rygge fredag kveld i håp om sesongens første trepoenger. Og det så lenge godt ut da Greåker midtveis ut i andre omgang gikk opp til 1-0 på straffe ved Atle Horvei. Men Rygge utlignet nærmest umiddelbart, de også på straffe. Resten av kampen blir et svart kapittel for Greåker som går fullstendig i oppløsning og kampen ender til slutt 6-1 til Rygge.
 
Kampen starter som en rimelig jevn affære med mye dueller på midten, uten at noen av lagene makter å skapen noen store sjanser.
 
Først midtveis ut i andre omgang åpner kampen seg opp når Ronald Turner forfølger en ball i bakrommet og når den akkurat før keeper som feller Ronald. Dommeren dømmer straffe, men lar være å gi det røde kortet til tross for at keeperen gjør forseelsen som bakerste mann. Straffen setter Atle Horvei sikkert i mål.
 
Etter dette går hjemmelaget direkte i angrep, og deres spiss er på vei igjennom, når keeper Rene Arnesen kommer ut og gjør en god takling. Men utrolig nok blåser dommeren i fløyta og peker på straffemerket, til tross for en klokkeren takling. Straffen ekspederes sikkert i mål av en Rygge-spiller.
 
Etter dette handler det kun om Rygge som kjører over Greåker som faller totalt sammen. Det ender til slutt 6-1 til Rygge etter 20 begredelige minutter på slutten.
 
Greåkers lag:
Rene Arnesen
Henrik Myhrvold Simensen
Kenneth Reid
Timothy Brown
Joachim Larsen
Atle Horvei
Per Marcus Johannesen
Rokland Paula
Kjetil Fremstad
Ronald Turner
Alban Isufi
 
Blend Adnan
Dardan Istrefaj
Henning Hotvedt
Fluturim Maxharraj
Comments