A-laget tapte mot Rygge

lagt inn 7. mai 2011, 03:49 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers A-lag gjestet Rygge fredag kveld i håp om sesongens første trepoenger. Og det så lenge godt ut da Greåker midtveis ut i andre omgang gikk opp til 1-0 på straffe ved Atle Horvei. Men Rygge utlignet nærmest umiddelbart, de også på straffe. Resten av kampen blir et svart kapittel for Greåker som går fullstendig i oppløsning og kampen ender til slutt 6-1 til Rygge.

Kampen starter som en rimelig jevn affære med mye dueller på midten, uten at noen av lagene makter å skapen noen store sjanser.

Først midtveis ut i andre omgang åpner kampen seg opp når Ronald Turner forfølger en ball i bakrommet og når den akkurat før keeper som feller Ronald. Dommeren dømmer straffe, men lar være å gi det røde kortet til tross for at keeperen gjør forseelsen som bakerste mann. Straffen setter Atle Horvei sikkert i mål.

Etter dette går hjemmelaget direkte i angrep, og deres spiss er på vei igjennom, når keeper Rene Arnesen kommer ut og gjør en god takling. Men utrolig nok blåser dommeren i fløyta og peker på straffemerket, til tross for en klokkeren takling. Straffen ekspederes sikkert i mål av en Rygge-spiller.

Etter dette handler det kun om Rygge som kjører over Greåker som faller totalt sammen. Det ender til slutt 6-1 til Rygge etter 20 begredelige minutter på slutten.

Greåkers lag:
Rene Arnesen