Åpne treninger i påskedagene

lagt inn 23. apr. 2011, 03:49 av Heine Eriksen
Ungdomsavdelingen har i påskedagene holdt åpne treninger for de som er hjemme i påsken. I utgangspunktet et tilbud for G13-, G14- G15 og juniorspillerne, men vi har også hatt med de ivrigste spillerne fra lagene G11 og G12. Dette som en test på hvordan vi kan gjennomføre åpne treninger gjennom hele sommerferien.

Med oppmøte på hele 22 spillere første økt og 15 spillere på andre økt må vi si oss meget godt fornøyd. Treningene har bestått av variert trening, differensiert etter ferdigheter. Vi har jobbet med tekniske basisferdigheter, spenst/hurtighet og selvfølgelig en del spill. Begge øktene har blitt avsluttet med konkurranse med premie til vinnerne. Henrik Eriksen(2000) gikk seirende ut i første økt, Magnus Kristiansen(1997) i andre. Begge konkurransene krevde gode basisferdigheter, gratulerer begge to.

Disse øktene har vist at det er mulig å få til gode økter selv med stort sprik i alder. De eldste har tilpasset seg på en imponerende måte, og de yngste har tatt utfordringene. Det har bare vært store smil å se på feltet. Litt spesielt er det jo å se Henrik E, Jens E, Marius R, Ferdinand S og Henrik T fra G11-laget trene sammen med A-lags aktuelle juniorer som Henning H, Per M J, Alexander H og Arian I. Er helt sikker på at dette er veien å gå og at det er svært samlende for vår ungdomsavdeling. Vi ønsker å gjøre det vi kan for å få til et liknende opplegg i ferier fremover.
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Da må alle kose seg resten av påska, så ses vi på Moa neste uke
 
Comments