Årets første Greåkerseier

lagt inn 1. mar. 2011, 22:47 av Audun Hotvedt

 Greåker møtte lørdag Lervik til treningskamp i Østfoldhallen. Sluttresultatet ble 3-1 til Greåker, med pauseresultat 2-1.

 

Greåker tar kommandoen fra start, og tar en tidlig ledelse ved Ronald Turner. Kun et par minutter senere utligner Lervik på sin første målsjanse for dagen. Vi tar igjen ledelsen, også denne gang ved Ronald Turner, noe som holder seg ut omgangen. En ok omgang, selv om vi burde ledet med større siffer.

 

2. omgang blir relativt lik den første, med Greåker i førersete og det laget som skaper de fleste målsjansene, selv om det også skal nevnes at Lervik også har sine muligheter om enn ikke like mange og store. Omgangens eneste mål er det nok en gang Ronald Turner som står for, denne gang på straffespark – med andre ord; hat-trick!

 

Alt i alt en grei gjennomført kamp fra Greåkers side, spesielt med tanke på skadeproblemene vi har slitt med i vinter samt treningsforholdene som har vært problematiske.

 

Timothy Brown var på prøvespill denne kampen, og gjorde et solid inntrykk. Dette er en spiller vi kommer til å få mye glede av denne sesongen. Aleksander Hansen fikk også sin debut på a-laget i denne kampen, og fortsetter han sin fine utvikling skal vi ikke se bort i fra at vi får se mer til ham i a-lags sammenheng med det første.

 

Greåker stilte følgende mannskap:

 

Jon Fredrik Githmark

Tomas Ohnstad

Fluturim Maxherraj

Kenneth Reid

Per Jørgen Høydahl

Atle Horvei

Per Marcus Johannessen

Kjetil Fremstad

Blend Adnan

Ronald Turner

Dardan Istrefaj

 

Timothy Brown

Frode Lunde

Joachim Larsen

Aleksander Hansen

 

Neste treningskamp for a-laget er førstkommende lørdag kl 1230 på Kurland kunstgress.

Comments