Årets første tap kom mot Borgen

lagt inn 28. apr. 2010, 11:09 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 28. apr. 2010, 11:11 av Flemming Ottosen ]
Greåker tapte lørdag sin treningskamp mot Borgen, i strålende vær på Moa. 0-1 ble resultat, dette til tross for at begge lag hadde flere store sjanser i løpet av kampen. Sportslig leder var raskt frampå etter kampen og uttalte at trener Frode Gretland fortsatt har full tillit.

Det startet treigt for vår del, vi brukte 30 minutter på å komme skikkelig igang. Klareringene fra forsvaret ble for korte, rommet mellom forsvar og midtbane ble for stort og vi hadde mer enn nok med å forsvare oss. Kampens eneste mål kom på et skudd rett utenfor 16 meter, der en Borgenspiller fikk stå alene og fyre av. 0-1 etter ca 20 minutters spill.

Mot slutten av første omgang får vi flyttet forsvaret kjappere ut, og senket midtbanen. Dardan avsluttet et fint angrep helt på tampen av omgangen - ballen smalt i stolpen og ut.

Andre omgang var mye bedre for vår del, vi er helt på høyde med Borgen i denne omgangen og hadde blant annet en trippelsjanse som burde resultert i mål. Men dette var dagen hvor det virket som vi var vaksinert mot å score, og heller ikke alene mot keeper skrudde ballen vår vei. Det skal nevnes at også Borgen hadde fortjent en scoring eller to i andre omgang - de hadde en ball i tverrliggeren og Rune fikk vist fram noen gode redninger i denne omgangen også. Totalt sett en fortjent seier til Borgen. Vi må fokusere på å være med fra start av kampen, og justere avstander tidligere når det trengs.

Sportslig leder var rett etter kampen kjapp med å kunngjøre at Frode Gretland fortsatt har styrets fulle tillitt etter sesongens første tap. Neste kamp er satt opp lørdag 13. mars, sted og motstander var ikke bekreftet da dette referatet gikk i trykken.

Troppen:
Rune Thorsteinsen
Per Marcus Johannesen
Henning Hotvedt
Ketil Tangen
Pål Fredriksen
Atle Horvei
Christian Huse
Thomas Høyem
Dardan Istrefaj
Ronald Turner
Bujar Alimehaj

Christer Knudsen
Blend Adnan
Henrik Myhrvold Simensen
Marcin Mazurek
Lasse Kristoffersen (tråkket over på oppvarmingen)

Comments