Årets kamp av Greåker - Knuste Kråkerøy

lagt inn 6. sep. 2010, 12:47 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 6. sep. 2010, 13:16 ]
Greåker og Kråkerøy møttes mandag kveld til den mye omtalte seriefinalen i 5.divisjon. Greåker fikk en pangstart på kampen med to tidlige scoringer på dødball av forsvarsspillerne Kenneth Reid og Henning Hotvedt etter gode dødballer fra Atle Horvei. Kråkerøy presset Greåker utover i kampen, men hjemmelaget sto imot og på slutten kontret Jonas Asklien og Kjetil Fremstad inn Greåkers tredje og fjerde mål.
 
Greåker får en god start på kampen og Ronald Turner kommer alene med keeper allerede etter et par minutter når han forfølger en lang ball og løper fra stopperne. Men dessverre går avslutningen til side for mål.
 
Etter drøye fem minutter legger Atle Horvei inn en corner fra venstre mot bakerste stolpe, hvor Kenneth Reid rager høyest og stanger ballen i mål.
 
Greåker fortsetter presse på og fem minutter senere dobles ledelsen. Nok en gang er det på en dødball fra Atle, som detter ned i feltet. Etter litt klabb og babb er det Henning Hotvedt som får det siste touchet og styrer ballen i mål.
 
Etter det andre målet trekker Greåker seg lenger tilbake på banen og Kråkerøy tar over mer av banespillet uten at de skaper de store sjansene av den grunn.
 
Greåker holder ledelsen til pause, men etter halvtiden girer Kråkerøy ytterligere opp. For en periode setter de Greåker under press, men i en kombinasjon av oppofrende forsvarsspill og en god Rune Thorsteinsen i mål makter ikke Kråkerøy og score.
 
På slutten sender Kråkerøy flere mann i angrep og det gir rom fremover for Greåker som kontrer bortelaget i senk mot slutten.
 
Etter 84 minuter kommer Greåker tre mot to og Turner triller over til Jonas Asklien som plasserer ballen i mål.
 
Et par minutter senere er det kaptein Kjetil Fremstad som får ballen lagt til rette på 16 meter. Kapteinen tar seg god tid, curler ballen i motsatt hjørne og fastsetter sluttresultatet til 4-0.
 
Med det tar Greåker tre livsviktige poeng i kampen om opprykk, etter en strålende kamp mot Kråkerøy. Hele laget sto på og jobbet for hverandre noe som til slutt sikret tre poeng. Kråkerøy ligger nå tre poeng bak i kampen om opprykk.
 
Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen
Joachim Larsen
Ketil Tangen
Henning Hotvedt
Kenneth Reid
Atle Horvei
Jonas Asklien
Stian Vestby
Kjetil Fremstad
Ronald Turner
Bujar Alimehaj
 
Per Jørgen Høydahl
Henrik Myhrvold Simensen
Heine Jensen
Dardan Istrefaj
Christer Knudsen
Comments