Andre strake seier for A-laget

lagt inn 5. mar. 2011, 07:30 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 5. mar. 2011, 07:32 ]

Greåker møtte lørdag formiddag 4.divisjonslaget Berg til treningskamp på Kurland Kunstgress. Greåker tok ledelsen i første omgang ved Kjetil Fremstad og var det klart dominerende laget. Allikevel greide Berg å score en gang før pause, før de gjentok bedriften etter. Men en snuoperasjon fra Greåker det siste kvarteret gjorde at Greåker tok seieren hjem etter scoringer fra Per Jørgen Høydahl og Jonas Asklien.

Det er Greåker som kommer best i gang i oppgjøret. Gråtrøyene styrer banespillet og skaper flere sjanser. Berg er offensivt ufarlige og makter sjeldent å holde på ballen mot et agressivt Greåker-lag.

Greåker skaper mange sjanser i løpet av første omgang og kunne fort scoret både tre og fire før pause. Men hyppig sjansesløsing nekter for det.

Etter omtrent en halvtimes spill får Greåker omsider hull på byllen. Greåker kombinerer seg gjennom på venstresiden, før Ronald Turner legger 45 grader ut til Kjetil Fremstad som skyter. Skuddet treffer en motspiller på veien og setter keeperen ut av spill, før den spretter i mål.

Greåker fortsetter å produsere målsjanser utover i omgangen, men det er Berg som scorer kampens neste mål ved en sjelden visitt i Greåkers 16-meter. Berg legger inn et høyt innlegg mot bakerste stolpe fra høyre, der inne vinner Bergs spiss duellen og header inn til en enslig lagkamerat som enkelt kan sette ballen i mål.

Etter pause kladder det mer for Greåker. Spillet flyter ikke på samme måte og det oppstår også noen personlige feil som er nære til å føre til baklengsmål.

Ti minutter ut i andre omgang går Berg opp i ledelsen, mot spillets gang. En Berg-spiller kommer alene med keeper etter at en takling fra en Greåker-spiller går gjennom forsvaret og til Berg-spilleren som enkelt kunne sette ballen i mål alene med keeper.

Med rundt ti minutter igjen å spille snur Greåker kampen. Kjetil Fremstad dribler seg inn i 16-meteren og blir felt nede ved dødlinja, dommeren peker på straffemerket. Straffen blir satt rett på keeper, men Per Jørgen Høydahl er på pletten og setter inn returen.

Greåker er i siget nå og like etter avanserer Jonas Asklien gjennom midtbanen og dunker ballen i mål fra 20 meter og sikrer Moa-laget seieren.

Alt i alt en god kamp fra Greåker, som er klart bedre enn motstanderen og tar en fortjent seier som kunne og burde vært større. Neste kamp for Greåker nå er neste lørdag mot Kvik Halden 2.

Greåkers lag:

Rune Thorsteinsen