Audun Hotvedt ble tildelt Honorært lederstipend fra NFF

lagt inn 28. apr. 2010, 11:15 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 28. apr. 2010, 11:16 av Flemming Ottosen ]
Mer heder og ære til Audun. På årsmøtet ble han tildelt æresmedlemskap i Greåker. På ledermøtet i Østfold Fotballkrets, på mandag, ble han av Norges Fotballforbund tildelt, Honorært Lederstipend. Dette er en tildeling til personer som har utmerket seg i fotballens tjeneste.

Vi i Greåker gratulerer.

Ord er overdlødige, les begrunnelsen fra Norgesfotballforbund under.

" Den meget verdige mottaker av kveldens første Honorære Lerderstipend fra Norges Fotballforbund har vært med i klubben sin nær sagt siden han kunne ta sine første skritt. Han var i sine ungdomsår en meget talentfull spiller og hadde mange aktive år på banen.

Når han omsider la fotballstøvlene på hylla var det helt naturlig å fortsette i klubben med stort engasjement og et bankende klubbhjerte. Han gikk inn i klubbens styre og stell og der har han vært siden - i en rekke ulike roller og posisjoner.

Uten å forringe andres innsats så tør vi mene at denne personen har vært den drivende kraften i sin klubb i flere tiår. Han har særlig vært opptatt av utdanningssiden og forlengst innsett at ledere og trenere må ha kompetanse for å kunne legge tilrette for god fotballaktivitet. Han har dessuten vært en pådriver for å utvikle klubbens anlegg og skal i dag ha hovedæren for at klubben rår over et førsteklasses anlegg, med ny kunstgressbane, uten 5 øre i gjeld!

Han lever i og for klubben sin nesten døgnet rundt. Men når han trenger en liten pust i bakken trekker han seg tilbake til hytta på Hvaler. Og kommer alltid tilbake med fulladede batterier og klar til ny innsats.

Østfold Fotballkrets retter også en takk til kveldens stipendmottaker for hans innsats for kretsens virke i mange år.

Nylig ble stipendmottakeren også helt fortjent utnevnt til æresmedlem i klubben sin. For ingen brenner slik for Greåker Idrettsforening og Moa som AUDUN HOTVEDT.

Gratulerer Audun med Norges Fotballforbunds honorære Lederstipend."

Audun Hotvedt
Comments