B-laget med knepen seier over Spydeberg

lagt inn 21. sep. 2010, 13:05 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 21. sep. 2010, 13:21 ]
Greåker 2 og Spydeberg møttes tirsdag kveld til dyst på Moa Kunstgress. Greåker styrte det førende laget i en forholdsvis jevn kamp mot et fysisk sterkt Spydeberg som satset mye på dødballer. Greåker vant til slutt 1-0 etter scoring av Dardan Istrefaj i første omgang.

Det er Greåker som starter kampen best på Moa. Hjemmelaget har det meste av ballinnehavet og pasningsspillet sitter fint. Spydeberg på sin side satser mest på lange baller og få flyttet laget etter.

Halveis ut i omgangen går ballen fort hos Greåker fra midtstopper ut til Anders Jensen på venstreback, som spiller opp på  Blend Adnan. Blend vender bort oppasseren sin og setter fart fremover. Til slutt ender ballen opp på venstrekanten hos Rashid Ahmad som legger inn foran mål. Der inne finner han Dardan Istrefaj som rolig legger ned ballen, drar av en forsvarer og plasserer ballen opp i hjørnet med venstrefoten.

Utover i andre omgang greier Spydeberg og presse Greåker lenger ned i banen til tross for at de får en mann utvist etter at Spydeberg-spilleren slo en i grå drakt.

I løpet av siste halvdel av andre omgang vinner bortelaget mange dødballer, men godt forsvarsspill i samarbeid med godt keeperspill av Rune Thorsteinsen holder hjemmelaget buret rent.

Greåker har også sine sjanser på kontringer, men makter ikke å sette ballen i mål. Det hele ender med seier for Greåker 2 som nå er i rute for avdelingsseier, før møtet med tabelltopp Korsgård.

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen