B-laget med snuoperasjon borte mot Ise

lagt inn 26. sep. 2010, 08:34 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers 6-divisjonslag møtte søndag ettermiddag Ise til dyst. Kampen ble spilt på deres grusbane fremfor gressbanen grunnet de siste dagers store nedbørsmengder. Ise så ut til å dra nytte av dette lenge og etter to mål begge i starten av hver sin omgang, ledet de 2-0. Men på mesterlig vis snudde Greåker kampen og få minutter før slutt sikret Blend Adnan seieren for Greåker.

Det er Ise som får den beste starten på grusunderlaget og allerede etter et par minutter går de opp i ledelsen. En Ise-spiller dribler seg nedover kanten og legger inn, foran mål bommer Greåker på klareringer og markering og dermed setter en Ise-spiller ballen i mål på bakerste stolpe.

Etter et tafatt åpningskvarter løfter gjestene seg noe, og frem mot pause kommer Greåker seg mer inn i kampen og spiller seg også til noen halvsjanser.

Ise starter den andre omgangen som de startet den første. Allerede etter noen få minutter så kontrer de på gjestene og dobler ledelsen.

Etterhvert som kampen går stiger også temperaturen på banen og midtveis ut i omgangen får en Ise-spiller sitt andre gule kort og sendes av banen.

Men Greåker gir seg ikke og halveis ut i omgangen er Thomas Høyem frempå og krangler inn reduseringen etter en dødball.

Kort tid etter finner målscorer Thomas, Per Jørgen Høydahl inne foran mål. Per Jørgen slår stopperen i lufta og header inn utligningen i en fin bue over keeper.

Greåker presser på det siste kvarteret og har sjanser til å avgjøre, men ikke før et par minutter før full tid kommer uttellingen, når Giffarna drar opp et mønsterangrep. Henrik Simensen trer igjennom Anders Jensen som fra sin venstrekantposisjon har startet i bakrommet. Anders legger ballen flatt inn foran mål, hvor Blend Adnan enkelt kan sette ballen i det tomme buret og avgjør kampen til Greåkers fordel.

De siste minuttene prøver Ise å sette Greåker under press, uten å lykkes helt. Det blir for det meste dueller på midtbanen og der kommer Per Jørgen for sent inn ved en anledning og pådrar seg dermed sitt andre gule kort for dagen og må tusle i garderoben.

Med det tar Greåker tre viktige poeng. Neste kamp er nå seriefinalen på Moa mot Korsgård neste tirsdag om ni dager.

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen