B-laget med solid seier over Ise

lagt inn 20. mai 2011, 15:01 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers B-lag møtte fredag kveld Ise til dyst på en humpete gressbane på Ise. Men Greåker som til daglig spiller på kunstgress taklet dette fint og hadde full kontroll gjennom samfulle 90 minutter, og vant til slutt fullt fortjent 4-1.
 
Det er Greåker som kommer best igang i oppgjøret og skaper flere sjanser. Men først etter rundt 20 minutter blir det uttelling ved Dardan Istrefaj, som forfølger en bakromsball fra Alban Isufi og sender Greåker i ledelsen.
 
Greåker fortsetter trykket, men stillingen står seg til pause. Greåker fortsetter presset også etter hvilen, men ballen virker til å sprette feil vei i de avgjørende situasjonenene. Men etter rundt en times spill kommer Tomas Ohnstad seg gjennom på høyre siden og legger inn til Blend Adnan som på volley setter ballen kontrollert i mål.
 
Etter dette får hjemmelaget et lite trykk med flere dødballer, hvorav en de reduserer på, i en situasjon hvor deres høye midtstopper rager høyest på bakerste stolpe og header inn reduseringen.
 
Men Greåker reiser seg fort. Mathias Olsen avanserer i banen og legger inn foran mål hvor Per Jørgen Høydahl kommer på et dypt løp og stupheader ballen i mål på vakkert vis.
 
På slutten fastsetter Alban Isufi sluttresultatet til 4-1 etter et fikst kombinasjonsspill som sender ham alene med keeper. Der er Alban kald og rolig og triller den mellom bena på en hjelpesløs Ise-målvakt.
 
Greåker hadde forøvrig med fire spillere som fortsatt holder gutte-alder i Nathaniel Dahl, Uran Kashtanjeva, Aleksander Hansen og Jonas Fredriksen, som alle gjorde sine saker godt.
 
Greåkers lag:
Nathaniel Dahl
Jon Hansen
Lasse Kristoffersen
Uran Kashtanjeva
Henrik Myhrvold Simensen
Heine Jensen
Aleksander Hansen
Per Jørgen Høydahl
Blend Adnan
Dardan Istrefaj
 
Jonas Fredriksen
Tomas Ohnstad
Mathias Olsen
 
 
Comments