B-laget tapte seriefinalen

lagt inn 5. okt. 2010, 13:35 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåkers 6.divisjonslag kunne tirsdag avgjøre sin 6.divisjonsavdeling med seier mot Korsgård. Slik gikk det dog ikke. Greåker gikk tidlig opp i ledelsen og allerede etter ti minutter var hjemmelaget to mål foran. Men Korsgåard kjemper seg tilbake i kampen, mens Greåker på sin side gir fra seg initiativet. Og i løpet av 20 minutter i andre omgang snur bortelaget, det siste målet på noe som så ut til å være en soleklar offside. Greåker har et par sjanser mot slutten, men dårlige avslutninger hindrer tellende resultat.

Greåker har vinden med seg i første omgang og allerede etter et par minutter forfølger Rashid Ahmad en ball i bakrommet og snapper den mellom keeper og forsvarer, før han blir lagt i bakken. Dommeren dømmer straffe. Den tar kaptein og keeper Rune Thorsteinsen seg av. På første forsøk scorer Rune, men ifølge dommeren var ikke alt klart og han må skyte på nytt. Rune er på nytt kald og rolig og triller den behersket i hjørnet.

Noen få minutter etter scoring nummer én dobler Greåker ledelsen. Dardan Istrefaj forfølger klarering og vinner duellen med stopperen og setter den i mål alene med keeper.

Etter dette kommer bortelaget mer inn i kampen, mens også Greåker slipper de mer inn i kampen ved hjelp av gale valg med ball i laget, og gjestene kommer til noen halvsjanser før hvilen.

Etter hvilen kommer Korsgård enda mer til, og etter rundt en times spill reduserer de ledelsen. Korsgård spiller seg gjennom midten ved hjelp av en fin stikker kan en Korsgård spiller sette ballen i mål fra cirka 13-14 meter.

Kort tid etter kontrer bortelaget, og venstrevingen deres får et gjennomspill og fra skrått hold finner han et lite rom og ballen triller inn i nota.

Ti minutter-et kvarter senere får Korsgård den avgjørende scoringen som viser seg å bli svært kontroversiell. En Korsgård-spiller blir spilt igjennom og setter ballen  i mål alene med keeper. Han ser dog ut til å ha vært i en klar offside-posisjon. Protestene fra keeper og spillere i nærheten er store, men dommeren dømmer ikke offside og målet står.

Greåker presser på mot slutten og har en stor sjanse, men misser på en avslutning fra elleve meter. På slutten roper laget også på straffe når Frode Gretland blir klart dyttet i ryggen. Dommeren tar fløyten i munnen, men blåser ikke og dermed ender det med Korsgård-seier.

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen