Begge klare for sluttspill på Lillehammer

lagt inn 28. jan. 2012, 13:58 av Heine Eriksen
En hærlig lørdag er på vei til å bli avsluttet. G16- og G19-laget er i sluttspill i Lillehammer Cup etter å ha gått seirende ut av alle dagens kamper. I morgen venter Lille Tøyen i 1/16-finale kl 08:35 for G16, mens G19 møter SFK i 1/8-finale kl 10:35.

Hele spillergruppa sto opp 06:15 lørdag morgen, spente på en hektisk dag. Frokost ble servert i barnehagen før hele gruppa reiste til Håkonshall. G16-laget slo på rekke og rad Heggedal 6-1, KFUM 5-0 og Vang 4-0. G-19 slo Elnesvågen-Bud 4-1, Vinstra 6-4 mens siste kamp som skulle gått mot Holmen ble vunnet på Walk Over. Våre to lag har fulgt hverandre gjennom hele cup`en, og de har hatt stor støtte i hverandre. Veldig morsomt at guttane har lyktes så godt og det har vært utrolig spennende å følge kampene. Lagene er i ferd med å komme opp på et godt nivå og innsatsen har vært strålende. Morro!

Nå venter pizza i barnehagen, før natta melder sin ankomst og forberedelser til morgendagens utfordringer venter.