Dag 1 i Dana Cup

lagt inn 21. jul. 2015, 23:03 av Knut Audun Hotvedt

Hei folkens !

Litt av en dag! Vi dro fra Løkken 07:00 for å se på Greåkers håpefulle. Avspark første kamp var 07:30 for 00-laget! De hadde etter min mening full kontroll og krusæ inn til 3-1 seier! Deretter var det 03-laget sin tur. De møtte et kanonlag fra Kosovo som fotballmessig var noen hakk bedre en Greåker til tross for kjempeinnsats fra våre gutter og jente( Helene). Simen sprella i mål som en elektrisk ål, men det holdt ikke dessverre! Bra jobba alle sammen!

Møkkavær under begge kampene og vi som så på mente at regnet var mye våtere i Danmark enn hjemme!

01-laget var neste lag ut og de leda 3-0 etter første omgang etter 3 nydelige mål av Abekya som løp igjennom forsvaret som en formel 1 bil. 2. Omgang ble litt for spennende men vi rodde i land en 3-2 seier.

00-laget dro i en land en 6-0 seier som godt kunne vært mye større senere på dagen og det lover godt for videre gruppespill!!

Så var det -99 laget som møtte et knallgodt lag fra Nøtterøy! Gutta ga alt, men tapte vel for et bedre lag til tross for bånn gass fra samtlige! De spiller 2 kamper til i morra så vi er sterke i trua guttær!

I efta spilte 03-laget en kjempekamp og vant 3-1 til stor begeitrelse foran et stort publikum.Morro!

Fikk ikke sett 02- laget i dag men fikk preka med dem. De vant 6-0 i første kamp og vant sin andre kamp 5-0. Bya, Jane og Sabina er sterke i troen og jeg gleder meg til å se dem i match i morra!

Alt i alt en helt fantastisk dag med mye blide og positive folk! Stolt av dere alle sammen