Dag 2 Dana Cup

lagt inn 22. jul. 2015, 22:49 av Knut Audun Hotvedt
 Etter regn kommer sol og en ny dag i Dana Cup. Rolf er fortsatt våken. Her kommer kommentarer

Hei igjen!

02-laget vartet opp med sambafotbal og slo Sandnes Ulf 3-0! Laget spilte virkelig god fotball og nå venter A- sluttspill for våre unge håpefulle gutter som har gjort et solid inntrykk under gruppespillet her nede. Så vidt jeg husker har de ikke sluppet inn mål her nede... Det sier vel sitt! Mye folk og god stemning under matchen og jeg må si at vi alle stortrivdes i sola! - 99 gutta satt ringside under hele kampen og støtta de yngre gutta så godt de kunne! Kanon!

Etter en kort sykkeltur ned til badmintonhallen dro vi for å se -03 laget som møtte et lag fra Færøyene. Snakka litt med Bayram før kampen som som sa at han var sterk i trua i forhold til seier, og mente vi skulle ha en god sjanse mot gutta fra Færøyene. Dæven for en fotballkamp det ble! Guttæne var helt rå! Kanoninnsats fra samtlige og det var god kok fra "tribunen" hvor 00-laget også overvar kampen, som ble runda av meg "girri, girri gjartsan" med -00 og -03 laget sammen ute på banen. Det råeste var frisparket/ børseskuddet fra ca. 20 meter ( var det ikke Aleksander?? ) som satt klistra i krysset ! Beckham kan bare gå å legge seg!! Gutta ga seg etter 4 "gållær"!!

I kveld spilte de igjen ( mot Syrilvilk??) og de måtte vinne for å komme seg til A- sluttspillet! Etter en kjempespennende kamp hvor Greåker leda 1-0 null etter heroisk innsats fra samtlige spillere scora motstander'n og det endte dessverre 1-1! Greåker måtte vinne for å komme videre til A- sluttspillet, men i morra er det nye lodder i B sluttspillet dere!

Tidligere i dag vant -00 laget 10 -0 etter en taktisk genistrek i følge Heine... De hadde spilt med Brasiliansk forsvar med sideforskyving og offensive kanter (var det ikke d æ Heine???) . De leda 6-0 etter 8 minutter....

Deretter spilte de kamp i kveld mot Madla i en knokkelkamp som endte med 2-0 seier! -00 gutta er harde som fjell og legger ikke noe i mellom i taklingene... Dette likte Madla laget svært dårlig og det var til tider ampert både på og utenfor banen, men ikke noe alvorlige greier heldigvis.

99- laget gjorde jobben  fullt ut og vant sine kamper henholdsvis 6-0 over Skibsby Høiene og 4-1 over Madla. Fikk ikke sett guttæne i dag, men i morra skal jeg være ringside! Fikk en liten pep talk med Dennis og han har klokkertro på at laget skal bite godt fra seg i morra i A sluttspillet!! Gi gass guttær!

-01 laget tapte 1-0 mot Vidar etter en en kamp som visstnok kunne endt begge veier. Bra jobba guttær! B - sluttspillet er ikke å forakte så stå på i morra!

Dæven, nå må jeg ta en kopp te før jeg legger meg... Snart natta!

Tusen takk til alle sammen for en helt suveren dag!

Prekæs, Rc