Dag 3 Dana Cup

lagt inn 23. jul. 2015, 13:55 av Knut Audun Hotvedt
 Sluttspillet har begynt og Rolf er på plass

Hei igjen!

Dagens resultater er som følger :

-99 laget tapte  2-1 mot et lag fra Kenya,One World FC. Som vanlig var det upåklagelig innsats, men det holdt ikke helt inn denne gangen dessverre. Kampen ble ganske lik den laget hadde mot  Nøtterøy tidligere denne uka. Mye feilpassninger og ballen befant seg som oftest oppe i lufta. Kampen starta 08:35 så vi hadde såvidt fått sukettene ut av øya - vi som overvar kampen!

 

-02 laget starta kamp klokka 09:20 så vi dro rett for å se dem etter -99 laget var ferdig!

Det ble en utrulig javn kamp hvor spillet bølget fram og tilbake i 2 omganger! Det var 1-1 til det gjensto15 sekunder av kampen da Greåker ble tildelt straffe etter en hands innenfor sekstenmeter'n! Unge Bya tok rennafart og klinka ballen farlig nærme krysset til ellevill jubel fra samtlige Greåkerfolk! Dermed gikk laget videre til kamp mot Skedsmo senere i ettermiddag. Skedsmo var nok hakket bedre enn våre gutter totalt sett, men etter at Skedsmo fikk tildelt en straffe som hverken vi eller motstander'n skjønte en millimeter av, tok Skedsmo over kampen og vant 2-0 til slutt. Topp innsats fra 02-laget som det spennende å følge videre framover.

 

I og med at -00 laget og -03 laget spilte samtidig valgte jeg -00 laget som hadde kvalifisert seg til A- sluttspill dagen før. De møtte Sandnes Ulf og det var liten tvil om hvor seieren ville havne etter som kampen skred frem. Greåker var på hugget hele veien å da Jens hadde krutta på med venstrefoten et par ganger og en litt heldig heading, sto det 2-0! Keeper'n vår ( som vi har lånt fra Sarpsborg 08 i denne turneringa ) klarte kunst-stykket å score fra ca 70 meter etter utspill fra mål og da noterte vi 3-0 som ble sluttresultatet!

I kveld møtte de Holmen som ble nummeret for stort! Gutta var tente som fyrtårn, men de møtte et bedre lag og tapte tilslutt 4-0!

 

-03 vant sin første kamp 5-2 mot B 36 fra Færøyene, men tapte sin siste kamp mot et lag fra Danmark Team Horne-Hirtshals  med 0-3!

Da er alle våre ute, men dette har vært en knallturnering for vårt vedkommende! I morra er det ikke fotball på programmet og det trur jeg de aller fleste er tilfredse med!

 

Prekæs,Rc

Comments