Dag 4 er på gang for G15 guttane i Spania

lagt inn 25. feb. 2011, 00:45 av Espen Svendsen
Dag 4 av vår treningsleir har akkurat startet. Vi har spist frokost og foran oss venter en noe roligere dag enn tidligere. Fri på formiddagen og ettermiddagsøkt kl 16:30.
I går kveld spilte vi kamp mot Guardamar Alone. Vi tapte kampen 6-2. Periodevis får vi til noe av det vi har prioritert den senere tid(ballbesittelse), men en total fysisk overlegenhet i fordel Guardamar Alone gjør det vanskelig for oss. Med tanke på at vi benytter oss av en 12-åring og tre 13-åringer mot motstand som fysisk sett ser mer ut som et juniorlag enn guttelag anser vi det som godkjent. Et av høydepunktet i kampen er når Arber dundrer inn et frispark i krysset fra 30m hold...også at Mathias takler en motstander på nærmere 2m og 80kg for så å få seg en god luftetur. Vi er veldig fornøyde med at de minste tar utfordringen med å stå opp mot slik motstand!
I morgen venter det en morgenøkt før vi reiser med buss til La Manga for å treffer Sarpsborg 08- og FFK-spillere. Vi skal også se kampen FFK-Brann kl 18:00. Været er fortsatt meget bra, og vi kan vel allerede fastslå at denne treningsleiren er og vil bli meget vellykket.
 
Alle bilder er tatt av vår superfotograf og stjernemodell Marte Svendsen 
 
 
 
Comments