Dana Cup 2014 - som på 80-tallet

lagt inn 27. jul. 2014, 06:25 av Heine Eriksen

For de som fikk oppleve Dana Cup tilbake til 80-tallet og som var med oss denne gangen i 2014 ser helt klart likheter. 70 spillere + ledere under samme tak i en stor badmintonhall, spillere i alder 12-17 år. Vi stilte 4 lag i år, i klassene 2001, 2000, 1999, og 1998.

Med masse positive foreldre bosatt i Hjørring og omegn rundt ble Greåker IF denne gangen godt synlige og når kampene gikk var det høylytt. Ingen tvil om at dette setter klubben på kartet, og ikke minst er det en nøkkel for det sosiale og samlende i klubben vår. Det virker på oss trenere og ledere som om alle fra Greåker som har vært i Hjørring denne uka har storkost seg og gjerne reiser tilbake.

Mye latter og humor på alle nivåer når vi drar på slike turer som ikke kan beskrives, det må bare oppleves. Klokka 23:00 hver kveld varslet Major Ek med blinkende lys at nå var det natta og sann ble det. Den siste kvelden fikk vi godkjenning for 20 minutter ekstra, til stor applaus fra spillerne og alle var i seng i tide. Spillerne har vært gode representanter for klubben vår og det er godt å vite at vi ikke har med oss vanskelige situasjoner hjem. Både samholdet mellom spillere/lag og disiplin/holdninger har vært upåklagelig. Vendiahallen har blitt flittig brukt til måltider, buss mellom baner i 35 grader, Fortuna ligger der den alltid har vært og det har blitt spilt hele 21 kamper med Greåkerlag på banen. Vi har storkosa oss!

Ser vi på prestasjonene rent sportslig så har vi vunnet 11, spilt 1 uavgjort og tapt 9 kamper.
  • 2001-laget spilte seg stort opp etter startvansker i første kamp. Prestasjonene ble stadig bedre og her handler det kun om å få spilt flere 11'erkamper
  • 2000-laget går til a-sluttspill, vinner 4-0 mot Solid IL og taper meget ufortjent 1/32-finale mot Hjørring der det meste av marginer går mot oss. Mål i mot på overtid og tap på straffer i en kamp der laget er klart best i 2X25 min!
  • 1999-laget går til a-sluttspill, vinner 4-1 mot russiske Cosmos og taper 1/16-finale mot HamKam 2-0. HamKam tar seg senere helt til finale
  • 1998-laget går til a-sluttspill, slår ut Skudenes UIL og Volda TI FB før de taper 1/8-finalen 1-0 mot Løvenstad FK. Vi er SÅÅÅ nærme en 1/4-finale, men en hærlig prestasjon av våre eldste

Takker alle som har vært med å bidratt til at både store og små får mulighet til å være med på et slikt eventyr og at vi gjør det mulig også i 2015
God sommer videre