Danske Bank Cup

lagt inn 19. okt. 2017, 05:11 av Knut Audun Hotvedt   [ oppdatert 19. okt. 2017, 10:29 av Hans-Kristian Ek ]

Etter en fantastisk sesong for juniorlaget vårt som endte med seier i kretsmesterskap serien - 1 divisjon 2017 er nå juniorlaget invitert til å spille Danske bank cup 2017.
Denne cupen har blitt en tradisjon hvor de 4 beste lagene i Østfold skal spille om tittelen Østfolds beste juniorlag.

Lagene som allerede er klare for spill er Sarpsborg 08 og FFK som begge har hatt sine lag i interkrets A denne sesongen. FFK endte med nedrykk, mens Sarpsborg 08 beholder sin plass også neste sesong.
Greåker er også klare som vinnere av 1 divisjon.
Den siste plassen skal avgjøres gjennom kvalik spill førstkommende mandag 23.10 klokken 19.00 i Østfold hallen. Denne kampen spilles mellom Sprint Jeløy og Drøbak Frogn som begge har spilt i interkrets B denne sesongen. Vinneren av denne kampen er også motstanderen vår i semifinalen som skal spilles torsdag 26.10 klokken 20.00. Også denne kampen skal spilles i Østfoldhallen.

Først og fremst er det kjempe artig at guttene får prøve seg mot motstand fra øverste hylle. Nå har vi hatt en veldig god  sesong hvor det meste har gått på skinner, og kamper som dette gjør at vi allerede nå får kjenne litt på hvor lista ligger for neste år.
Vi er forberedt på at nivået er høyere enn vi er vant med og at vi må være skjerpet alle mann i en slik kamp, men vi skal ikke tenke for mye på resultatet og heller gå ut å ha fokus på å gjøre en god prestasjon. Klarer vi å spille opp mot vårt beste og prestasjonen er god skal vi være fornøyde uansett resultat sier Greåker trener Mads Vallestrand.
Vi skal spille med lave skuldre og ta dette som god læring. Slike kamper som dette er ren bonus så dette skal vi bare nyte.

Begge semifinalene spilles torsdag 26.10 i Østfoldhallen.

Først ute er Sarpsborg 08 - FFK som starter klokken 18.00.
Greåker - Sprint Jeløy eller Drøbak Frogn spilles klokken 20.00

Finalen spilles mandag 30.10 klokken 19.00

Det vil koste 50 kr i inngang som dekker begge semifinalene.

Er du glad i fotball generelt eller har lyst til å komme å heie frem våre egne unggutter anbefaler vi å ta turen i Østfoldhallen disse dagene.
Vi gleder oss og håper å se mange Greåker supportere på plass for å heie oss frem.