Deilig å være norsk i Dana Cup

lagt inn 26. jul. 2012, 02:28 av Heine Eriksen
Våre G98 guttær spilte oss til 1/16-finale og det skal vi være veldig stolte av. Høy dramatikk, utlikning helt mot slutten og seier på straffespark. Morsommere kan det jo ikke bli og det bygger selvtillit inn mot neste kamp som spilles kl 16:30 mot Breidablikk. Hele gjengen, lederne inkludert, jobber stenhardt og det gir stor tro. Litt spesielt er det å se Svenna gråte etter en seier i ren skjær glede. Nå samles troppene i spenning frem mot fortsettelsen.....

G99-laget tapte sin 1/32-finale og er ute av cup'en. Helt greit da vi tapte for et bedre lag. Cup'en sett under ett har laget levert meget solid innsats og nå skal alle samles rundt 98-laget.

Både ledere, spillere og foresatte får nå føle på hva Dana Cup kan gjøre med oss. Masse følelser, tro, håp og samhold. ALLE som elsker fotball fortjener å kjenne på dette!