En brennhet Aleksander Hansen ordnet seier!

lagt inn 18. mar. 2013, 16:15 av Per-Jørgen Høydahl   [ oppdatert 18. mar. 2013, 16:16 ]
Greåker beseiret idag Råde IL med sifrene 5-3! Aleksander Hansen var sterkt delaktig i seieren med sine 2 mål!
I første omgang virket ikke Greåker å være helt til stede noe som resulterte i svakt pasningsspill og lite bevegelse.... Råde var det førende laget og gikk fortjent opp i ledelse etter ca. 30 min av første omgang...
Greåker justerte da presshøyden og la seg noe lavere i banen. Råde fortsatte å presse på, men kom ikke til de farligste sjansene. En av halvsjansene resulterte i corner til gjestene som Greåker bryter av og kontrer inn et mål satt inn av Rocky! En veldig svak omgang av Greåker og kanskje noe heldige at vi ikke ligger under til pause!

Bjørn Arild og Tom Gøran gjør noen endringer før andre omgang. Etter rapportene får dette umiddelbar effekt og ikke lenge etter dommeren har blåst igang 2. omgang har Greåker allerede gått opp til 4-1!
Greåker vinner til slutt 5-3, scoringene kommer ved Alek H x2, Fremstad, Rocky og Sondre!

Vi takker Råde IL for kampen og ønsker dem lykke til med sesongen 2013, etter det dem viste i 1.omgang kommer de nok til å hevde seg i den andre avdelingen!

Greåker gjør som sagt en god 2.omgang, men når serien starter må vi være enda mer skjerpa for å kunne kjempe med de beste lagene!


Comments