Endelig seriestart for A-laget!

lagt inn 25. apr. 2011, 14:38 av Rokland Paula

Da er vi i senioravdelingen endelig klare for seriestart. I morgen kl 1930 starter kampen om poengene på det nye kunstgresset til Skjeberg Sport.


Sesongoppkjøringen i vinter har ikke vært ideell, mye grunnet den kalde vinteren vi har hatt. Utfordrende baneforhold ga oss dessverre en del skader, noe som har medført mer variable resultater i vinter samt at flere har kommet litt senere i gang mht å tilegne seg det treningsgrunnlaget en lang sesong krever.


Imidlertid har det meste gått rett vei den siste måneden, hvor vi har fått tilbake de fleste skadde spillerne i trening. Kvaliteten på treningene har blitt bedre, noe vi forhåpentligvis også vil se igjen i kamp nå som alvoret starter.

 

I år som i fjor var vi på en ukes treningsleir til Side i Tyrkia. En veldig vellykket tur med gode treningsforhold, særdeles gode kamp motstandere og upåklagelige fasiliteter. Både sosialt og sportslig betyr denne turen mye både for spillerne og støtteapparatet, og vi er ytterst takknemmelige for at vi har mulighet til å gjennomføre denne turen.

 

Når det gjelder årets stall så har det vært noen utskiftinger fra fjoråret, som det er hvert år. Følgende utgjør Greåker IF`s seniortropp for 2011:

 

Trener:

Frode Gretland, Ronald Turner (spillende assistent)

 

Oppmann:

Leif Sørensen, Per Johannessen og Jan Ivar Støa

 

Spillerstall:

Rune Thorsteinsen, Rene Arnesen (keepere) Jon Hansen, Per Jørgen Høydahl, Lasse Kristoffersen, Timothy Brown, Henning Hotvedt, Henrik Simensen, Kenneth Reid, Joachim Larsen, Fluturim Maxharraj, Frode Lunde (forsvar) Christer Knudsen, Jonas Asklien, Per Marcus Johannessen, Atle Horvei, Rokland"rocky" Paula, Christian Huse, Stian Vestby, Tomas Ohnstad (midtbane) Dardan Istrefaj, Ronald Turner, Kjetil Fremstad, Bujar Alimehaj, Heine Jensen, Alban Isufi, Blend Adnan, Raymond Rødje (angrep)

 

Nye spillere:

Timothy Brown (Lärje/Angereds IF, Sverige), Rene Arnesen (SFK), Fluturim Maxharraj (Sparta), Rokland Paula (Rolvsøy), Alban Isufi (Borgar)

 

Spillere i avgang:

Thomas Høyem (Sparta), Anders Jensen (lagt opp), Alexander Syversen (lagt opp), Lars Ole Christensen (junior), Torkil Andreassen (junior), Ketil Tangen (lagt opp), Rashid Ahmad (lagt opp)

 

Plassering i 2010:

2. plass

 

Ambisjoner i 2011:

Vinne avdelingen/Opprykk

 

Som det går frem av vår ambisjon for sesongen føler vi at troppen er god nok til å kjempe i toppen også i år, så blir det opp til oss å omsette disse kvalitetene i praksis når kampene nå starter. Det er også verdt å nevne at hele 8 spillere i årets tropp holder junioralder, noe som lover godt for fremtiden.

 

På skadefronten så er status pr i dag at Jonas A og Christian H er uaktuelle for første seriekamp, ellers er alle klare til dyst.

 

Vi er klare for morgendagen, og satser på en god seriepremiere!

 

Første hjemmekamp er mandag 2/5 kl 1930 mot Trosvik2 – håper du har anledning til å ta deg en tur.

 

Vi ses på Moa! (og gjerne på noen bortekamper..)

 

Med sportslig hilsen

Frode G

Comments