En flott første dag av Visterflo Cup

lagt inn 3. sep. 2011, 09:39 av Heine Eriksen   [ oppdatert 3. sep. 2011, 11:33 ]

Inspirert av fjorårets Visterflo Cup tok vi i dag fatt på andre utgave, og hvilken åpning vi fikk. Været holdt, flott stemning, strålende unger og godt besøkte kiosker. Vi hadde store forventninger, og det skal innrømmes at vi etter første dag er veldig fornøyde. At vi i tillegg opplever at naboer stiller seg disponible til å hjelpe til og oppe i det hele stiller opp med ekstra vaffelrøre når det går mot tomt gjør allt veldig lystbetont.

Klokka 07:00 var de første på plass til forberedelser. Spenning i kroppen, yr i lufta og noen småjusteringer ble fort glemt når den første nedmarsjen gikk til Thunderstruck over anlegget presist 08:50. Senere skulle allt gå på skinner frem til siste premieutdeling, som planlagt kl 14:35. Vi fikk med oss mange gode prestasjoner og kamper men alikevel sitter vi igjen med sterkest inntrykk over den gleden som vises. Unger på sitt beste, gråt og latter, lek og alvor, seier og tap. At vi midt på dagen får besøk av vår egen tippeligakeeper Per Morten Kristiansen setter en ekstra spissing på det hele.

Vi takker alle deltagende klubber for innsatsen i dag og de gode tilbakemeldingene vi har fått. Dette bidrar helt klart til å forsterke følelsen av at den store fotballfamilien står godt samlet. Dagen i dag er nok et bevis på at det er verdt å være med på å fremme barne- og ungdomsarbeide. For denne gangen takker vi foresatte på 99-årgangen for innsatsen, uten dere hadde dette ikke vært mulig.

For de observante ser vi til venstre våre for dagen utlånte spillere, Martinius og Theodor. Stilte opp denne dagen for å hjelpe Borgar. Det er sporty av guttane våre. Alikevel, vi liker best å se dere i grått og rødt:-)

Fulle av inntrykk gleder vi oss til morgendagen. Da skal G2000-årgangen i ilden. Vi gleder oss og ser frem til første avspark kl 09:00. Dette er det verdt å få med seg, så vel møtt.