Enkel seier mot Hafslund

lagt inn 9. aug. 2010, 13:06 av Henrik Myhrvold Simensen   [ oppdatert 9. aug. 2010, 13:49 ]
Greåker fikk en god start på høstsesongen hjemme mot Hafslund. Hjemmelaget styrte kampen fra start til slutt og sikret seg komfortabelt tre poeng med sifrene 5-1.


Greåker starter kampen best hjemme på eget kunstgress og allerede etter 13 minutter sender Atle Horvei Greåker i ledelsen. En svak fem-meter fra Hafslunds keeper lander rett i bena på Atle som med keeperen feilplassert fyrer løs fra 30 meter, skuddet er hardt og har god retning, keeper får en hånd på ballen, men greier ikke å hindre at ballen fyker i nettmaskene.

Drøye ti minutter senere er det Ronald Turners tur til å finne nettmaskene. Blend Adnan legger inn et godt innlegg fra venstre, og Turner kan bare hive seg frem og styre ballen i mål.

Med ti minutter igjen av omgangen er det Turners spissmakker Bujar Alimehaj som melder seg på scoringslisten, når han stupheader inn det flotte innlegget fra Kenneth Reid.

Med det går Greåker til pause med en behagelig ledelse i bagasjen, den blir dog litt mindre behagelig ti minutter ut i andre omgang. I minuttene etter pause virker hjemmelaget litt slappe og etter 55 minutter blir vi straffet. Hafslund kjemper seg inn i Greåkers 16-meter etter et innkast på deres venstreside. I alt kaoset er det en Haslund-spiller som slår ballen med seg med hånden og dette fører til at en av bortelagets spillere reduserer ledelsen ved å sette ballen i åpent mål. Flere av Greåkers spillere er frustrert over dommerens innsats og vil gjerne ha et ord med ham. Pipeblåseren selv virker ikke spesielt interessert i dette, da han løper ut mot midtstreken i full sprint for å unngå verbale overhalinger.

Greåker tar seg sammen etter baklengsmålet og 25 minutter før slutt kombinerer Bujar og Turner seg vakkert gjennom Hafslunds forsvar, før sistnevnte bare triller ballen til spissmakkeren sin som får æren av å sette ballen i det tomme buret.

Med et kvarter igjen å spille setter Christer Knutsen punktum for målshowet, når Heine Jensen spiller ham alene med keeper. Alene med burvokteren er Christer sikker som banken og triller ballen rolig i mål til 5-1.

Greåker har flere sjanser til å pynte på resultatet mot tampen også. Blant annet ved dagens kaptein Jonas Asklien som både har et skudd i tverrliggeren og tvinger frem en god keeperredning, men det vil seg ikke og det ender med 5-1 til hjemmelaget.

En lokal jury med Jon Hansen i spissen kåret også banens beste, og det ble Atle Horvei.

Laget:
Rune Thorsteinsen

Joakim Larsen
Ketil Tangen
Henning Hotvedt
Kenneth Reid
Atle Horvei
Thomas Høyem
Jonas Asklien
Blend Adnan
Bujar Alimehaj
Ronald Turner

Christer Knutsen
Henrik Myhrvold Simensen
Dardan Istrefaj
Heine Jensen


Comments