Et noe redusert Navestad ble rundspilt

lagt inn 1. mar. 2017, 03:34 av Knut Audun Hotvedt
Motstander for dagen, divisjonskollega Navestad.

Navestad stiller noe redusert denne kampen, men henger greit med i første omgang. Vi starter kampen i ett rolig tempo, og overgangene er ikke slik vi ønsker at de skal være. Vi ligger godt i ramme og slipper ikke til Navestad i stor grad, men vi skaper heller ikke allverden fremover. Etter å ha følt litt på kampen skal guttene virkelig våkne. 1-0 etter 18 min og 2-0 etter 20 min. Herfra og inn er det kun ett lag på banen. Vi har godt tempo i spillet vårt og vi er flinke til å skape overtall i de fleste situasjoner. Selv om pauseresultatet "kun" er 2-0 kunne vi fort gjort flere mål uten at Navestad skaper noe annet enn en halvsjanse midtveis i omgangen. Vi ser at guttene er komfortable med spillet og vi slipper oss til tider litt for høyt i banen, samtidig som vi ikke er gode nok i sikringsspillet vårt.

Vi blir enige i pausen om at vi ikke skal slippe oss ned som mot Varteig, men holde fokuset og konsentrasjonen de siste 45.

Med 30 min igjen av kampen viser vi tydelig at vi er godt trent og at alle treningene i vinter har gitt resultater. Navestad virker tunge, mens vi klarer å holde ett godt tempo hele omgangen. Selv med 6 bytter underveis har vi full kontroll og til tider viser vi meget gode kombinasjoner.

Sluttresultatet ender til slutt med en 9-0 sier.

Vi er godt fornøyd med at guttene tar tak i de tingene som ikke fungerte mot Varteig. I denne kampen er vi konsentrerte i 90 min og holder fokus på oss selv og egne arbeidsoppgaver. Vi kan trekke frem flere spillere som viser seg frem denne kampen, men i dag er det ett kollektiv som gjør jobben og alle fortjener en klapp på skuldra.

Neste kamper for Greåker er som følger:

Lørdag 04.03 bort mot Hvaler klokken 14.00.

Onsdag spiller jr laget hjemme på Moa mot Gressvik i vårcupen klokken 20.00, og allerede dagen etter drar vi til Lisleby med A laget for å måle krefter mot A laget fra andre siden av elven. 
Comments