Etter kampen: Greåker - Sarpsborg FK

lagt inn 3. apr. 2013, 05:56 av Per-Jørgen Høydahl

SFK gjestet Moa Lane mandag 2. påskedag, det ble en lykkelig avslutning av påsken for våre gråkledde gutter fra Greåker som kunne sende SFK hjem med 5-2 tap i sekken!7

Grunnet en tøff påske måtte Bjørn og Tom på nytt gjøre endringer i startelleveren. De som startet kampen var:

Keeper: Terje

Forsvar: Kenneth, Lasse, Alek H, Finn Erik

Midtbane: Per-Jørgen, Rocky, Jonas, Raymond, Fremstad

Spiss: Glenn Ove Foss

Før kampen var det knyttet spenning til hvordan Kenneth, Fremstad og Raymond ville prestere mot gamle lagkamerater, men de virket ikke noe påvirket da fløytesignalet fra dommeren startet kampen. Greåker var klart best de første 20 minuttene av 1.omgang, selvom vi ikke helt klarte å utnytte sjansene våre fremover i banen, men vi kontrollerte kampen og SFK var nesten ikke i nærheten av Terje som forøvrig prøvespilte for Greåker denne første omgangen. Siste delen av 1. omgang hadde Greåker fortsatt god kontroll, men noe mer balltap og feilpasninger ødelag rytmen i angrepsspillet. Den første store sjansen kommer etter et innkast av Kenneth Reid som kaster kort til Fremstad som etterhvert får lagt inn foran mål, der venter Per-Jørgen som avslutter like over mål. Ikke mange minuttene etter stikker Fremstad inn i bakrom, dette ser Raymond som spiller en fin pasning mellom forsvarerne til SFK. Fremstad når ballen akkurat før keeper og som i de aller fleste tilfeller lager keeperen straffe i disse situasjonene, noe det også ble. Straffen setter Fremstad selv via keeperen og i mål:)

Greåker går til pause med 1-0! Solid forsvarsspill gjør at SFK ikke slipper mye til på Greåker's halvdel!

Som annonsert før pause gjør Tom og Bjørn hele 6 bytter i pausen. Nathaniel Dahl, Jon Hansen, Nils Torp, Marcus Jørgensen, Sondre Hjertaas og Bujar Alimajh gjør seg klar for 2-omgang.

Det går ikke lenge før Sondre Hjertaas markerer seg, igjen er det en ball fra Raymond i bakrom som Sondre plukker opp og setter utagbart for keeper. Dermed leder Greåker 2-0 før 5 minutter av 2.omgang er spilt. SFK flytter opp laget i et forsøk på å legge press på Greåker, dette resulterer i mye rom bak forsvaret til SFK noe Greåker utnytter stort sett i hele 2.omgang. Marcus Jørgensen som også kom inn i pausen markerer seg også med mange sugne løp, han er bare uheldig som ikke havner på scoringslisten. 3-0 kommer også ved Sondre, etter at Fremstad snapper ballen og setter fart oppover venstre kanten, inne foran mål venter Sondre og bredsider ballen bak en sjanseløs SFK keeper. Deretter reduserer SFK til 3-1 etter en forsvarstabbe. Ikke lenge etter går Greåker opp til 4-1 ved Bujar som fyrer av med venstrebeinet, ballen sniker seg bort i lengste hjørnet! En av dagens beste, Kjetil Fremstad kommer på et fantastisk løp mellom stopper og back, Aleksander Hansen titter opp og trer igjennom Fremstad som kommer alene med keeper, 5-1!! SFK får en redusering på tampen av kampen. Dermed ender kampen 5-2 til Greåker.

Bjørn Arild og Tom Gøran var fornøyd med kampen, de kan glede seg over en bred tropp og endelig er det kamp om plassene på Greåker!! Det skal mye innsats og entusiasme til på trening for å ta en plass i årets 11'er!


Vi takker SFK for kampen og ønsker dem lykke til i 4.divisjon :)


Hva synes du om den solide seieren over de blåhvite fra Kurland? Tror du Greåker kan havne høyt i årets 5. divisjon? Diskuter gjerne på vår facebook-gruppe Greåker A-lag!

Comments