Fluturim Maxharraj til Greåker

lagt inn 8. des. 2010, 03:20 av Per-Jørgen Høydahl   [ oppdatert 8. des. 2010, 03:24 ]

Det
 er med stor glede vi kan meddele at vi i dag har kommet til enighet om en 1+1 års kontrakt med Fluturim Maxharraj.
"Flit" var med å rykke opp med Sparta i år, og kan helt sikkert dele noen nyttige erfaringer med oss i vår jakt etter det samme målet.

Maxharraj er en kompromissløs stopper, noe vi sårt har savnet i år. Han har sin store styrke i fysikken, og er en god hodespiller.
Maxharraj er en lovende spiller, og med sine 18 år ligger alt til rette for stor utvikling også frem mot sesongen 2011.

Moderklubben er Sarpsborg FK, hvor han også var da han gikk til Sparta foran fjorårssesongen.

Fluturim besitter noen ferdigheter vi ikke har for mye av i dag, og håper hans innmarsj vil gi oss flere strenger å spille på.
Han er kontraktsbundet med Sparta ut året, men vi håper å komme til enighet med klubben, slik at han kan slutte seg til laget umiddelbart.

Vi ønsker "Flit" velkommen til klubben, og lykke til med nye utfordringer.