Før kampen: Greåker - Borgen

lagt inn 22. mar. 2013, 03:09 av Per-Jørgen Høydahl

Det er klart for et gjensyn mot en tidligere divisjonskollega når Greåker tar i mot Borgen Lørdag klokken 13.00. Les deg opp før oppgjøret her.

De grå fra Greåker har de siste ukene hatt et tøft kampprogram der de 3 siste oppgjørene har gitt oss 2 seire og en uavgjort. Resultatmessig skal vi være veldig fornøyd med dette, spillemessig har Greåker fortsatt noe å gå på. Nå møter Greåker som tidligere nevnt Borgen i et derby der vi håper på en sterk seier mot et lag som spiller en divisjon over oss selv.

Borgen spilte i 3.divisjon så sent som i 2011, en sesong som de forøvrig rykket ned. I 2013 holder laget til i divisjonen over Greåker og har blant annet forsterket stallen med to tidligere Greåker spillere, Can Yardim og Fluturim Maxaharraj. Lars Melby sitt mannskap har i skrivende stund spilt treningskamper mot Torp, Strømstad, Årvoll og Rakkestad som forøvrig har endt i 3 seire og ett tap. Med andre ord kan lørdagens treningskamp bli en tøff batalje, der Greåker må vise hva som bor i laget :)

Vi kommer fra en positiv opplevelse om mandagen da Råde ble slått 5-3 hjemme på Moa. En sterk andreomgang gjorde så Råde kunne dra hjem til Karlshus med "0" "poeng" i bagasjen. Målene til Greåker i den kampen kom fra Fremstad, Sondre, Rocky og Alek H x2.

To gamle kjenninger fra fjorårets stall ventes å bli sett på motsatt banehalvdel lørdag, Borgen har som nevnt tidligere signert to av våre tidligere spillere i Can og Fluturim. Vi ønsker dem velkommen tilbake til Moa og lykke til i morgendagens treningskamp :)

En gledelig nyhet er at Glenno igjen er å se i den grå drakte. Alle som husker Glenno fra sine glansdager vet at vi får en kvalitetsspiller som absolutt vet hvor målet står :)

Greåker:

Troppen: Alek H, Alex S, Kenneth, Lasse, Christian Huse, Kjetil Fremstad, Rocky, Raymond, Per-Jørgen, Shans, Rashid, Finn Erik, Glenn Ove og Tobias Hansen

Følgende er ute for anledningen: Jonas (skadd), Sondre(reise), Henning(skadd), Kristian (reise), Bujar(skadd), Turner(skadd), Nils(skadd), Natty(reise), Jon(skadd), Marcus(reise)

Kampstart i morgen er 13.00 LørdagMoa Lane