Før kampen: Greåker - Lervik

lagt inn 25. mar. 2013, 05:19 av Per-Jørgen Høydahl

En ny kamp står for døren. Bjørn Arild har lykkest å få en treningskamp på kort varsel da Borgen måtte avlyse lørdagens treningskamp, men nå står selveste Lervik for tur.


Målrikt

Lagene har møtt hverandre to ganger tidligere i fjorårets sesong, med to vidt forskjellige utfall. I første oppgjør ifjor vant Greåker 4-2 hjemme på Moa, mens oppgjøret borte på Lervik endte med sifrene 3-2 i favør Lervik. Det er med andre ord duket for en jevn batalje på Moa Lane klokken 20.00 ikveld :)  

Greåker fikk som sagt lørdagens kamp avlyst å kjørte en god trening isteden. På treningen ble forsvaret drillet og gjorde sakene sine meget bra. Håper man kan se dette igjen i dagens kamp.

Lagnyheter

Greåker mangler Turner, Bujar, Nils, Hening, Jon og Jonas som alle er ute med skader, mens Kristian og Sondre begge er ute å reiser. Det er forventet at Raymond Kvisvik har ristet av seg forrige ukes skade og er klar for dagens kamp. Ellers er det en skadefri tropp Bjørn Arild og Tom Gøran rår over. 

Da det ikke ble noe kamp mot Borgen, er det duket for at Glenn Ove Foss får sitt comeback i den grå drakta. Glenn Ove har til tider herjet på treninger med sin fantastiske avslutningsteknikk, og det skal bli med stor glede å se den høyreiste spissen igjen entre Moa :) Vi ønsker Glenn Ove lykket til og håper han kan gå av banen med scoring i bagasjen :)

Kampen starter 20:00, og oppgjøret ser du på Moa Lane, Greåker !

En stor takk til Lervik som kan stille på kort varsel :)

Comments