Forspilte sjansene mot Gresvik

lagt inn 16. apr. 2011, 09:25 av Henrik Myhrvold Simensen
Greåker skulle egentlig møte Tistedalen til kamp på Moa, lørdag formiddag. Men Tistedalen kunne ikke stille lag og dermed ble det fikset kamp borte mot Gresvik istedenfor. En kamp Greåker tidvis dominerte stort og burde fått med seg en seier. Men Moa-laget fikk ikke hull på byllen, noe ei heller vertene fra Gresvik fikk. Dermed endte Greåkers siste test før seriestart målløst, 0-0.

Det var Greåker som kom best igang i kampen. Gjestene fra Moa dominerer stort og har sjanser til å score både et og to mål, men ballen vil ikke inn. Gresvik er for det meste tannløse offensivt, men kommer seg til et par farligheter foran Greåkers mål.

I andre omgang jevner det seg mer ut. Greåker faller ned et nivå og dette gjør at Gresvik kommer langt mer inn i matchen og får etablert et eget spill. Midtveis ut i omgangen har Greåker en gigantisk sjanse ved Kjetil Fremstad som alene med  keeper lobber ballen over en utrusende keeper, men ballen sprette i bakken noen meter foran streken og spretter utrolig nok over tverrliggeren.

Mot slutten av kampen legger Gresvik et lite press mot Greåker-målet, uten at dette fører til noen tellende uttelling.

Greåkers lag:
Rune Thorsteinsen