Fredriksen ut, tre nye inn

lagt inn 28. jul. 2010, 13:51 av sjefssjef17
 

I år som ifjor, skjer det alltid noen endringer i spillerstallen i løpet av sommerferien. Ifjor mistet vi hele 4 spillere i løpet av sommermånedene, i år har vi vært noe heldigere og slipper unna med en.

 

Pål Marius Fredriksen har valgt å takke for seg i denne omgang, på grunn av skolegang i Grimstad. Fredriksen er en spiller det er litt ekstra trist å miste, sett i lys av at han har vært fast inventar på laget, samt at han er en stor bidragsyter utenfor banen. Venstrebacken med den gode pasningsfoten har spilt alle kampene i år, men vil også bli husket for sine "pranks", og ikke minst sitt journalistiske bidrag til laget. Han har skrevet alle matchtalker, kampreferater og prøvde også å oppdatere spillerprofilene (en jobb som har blitt utsatt grunnet omlegging av nettsiden).
Vi håper og tror derimot ikke at Pål er tapt for all fremtid. Planen er i utgangspunktet to års studier i sørlandsbyen for å få en mastergrad, og dersom han ikke trives alt for godt, er det fullt mulig han igjen trer på seg den grå drakten når han kommer tilbake. Pål står foreløpig med 67 kamper og 3 mål for Gifarna.
 
Vi takker Pål for glimrende innsats i denne omgang, på og utenfor banen. Lykke til med studier, håper ikke du trives så alt for godt i sør.
 
Mer gledelig er det derimot å presentere sommerens nye spillere. To av disse gjør egentlig et comeback i den grå trøya:
Per Jørgen Høydahl, som står med 33 kamper og 1 mål for Gifarna fra før, kommer til oss fra SK Gjøvik-Lyn. Per Jørgen kom til oss fra Rolvsøy for et par sesonger siden, men grunnet studier i Gjøvik måtte han forlate oss for en periode.
Han kom til Greåker den gang som sentral midtbanespiller, men ble omskolert, med stor suksess, til back før han forlot oss. Han har nå hatt et lite opphold først i Rolvsøy, deretter Gjøvik-Lyn, hvor han har spilt på forskjellige plasser, så det blir spennende å se hvilken plass han vil kjempe om nå. Høydahl er en typisk kriger som det gjør vondt å spille mot. Høydahl besitter også de holdninger som dyrkes på Moa om dagen, og det er svært gledelig å få han tilbake igjen.
 
Den andre spilleren som gjør comeback er Heine Jensen.
Heine spilte for oss i fjor, men valgte i vinter å ta et lite opphold fra fotball, selv om klubben svært gjerne ville ha han med. Det er derfor gode nyheter for oss at Jensen nå virker topp motivert, og igjen ønsker å spille for oss.
Jensen er en kraftplugg av et hurtig tog, noe Torps forsvarere fikk merke i mandagens treningskamp (2-2).
Heine er også en spiller som kan bekle flere plasser på laget. Ønsket er vel å spille kant, men han fungerer like godt som spiss og back, en plass han forøvrig gjorde sakene sine svært bra på for oss ifjor.
Heine har 7 kamper for Gifarna fra før.
 
Tredjemann inn er Dag Thomas Svendsen.
Svendsen kommer til oss fra Tune IL, selv om han ikke har spilt aktivt på over 4 sesonger. Svendsen trener det yngste guttelaget i klubben, og det føltes nok naturlig å velge Moa-klubben hvor sønnen ferdes, selv om han også var ønsket i Tune nå som han igjen skulle snøre på seg skoene.
Vi må nok regne med at denne høsten blir en innkjøringsperiode for en spiller som har vært lenge ute, men at Svendsen vil bidra med fysikk og hurtighet er helt sikkert. Dag Thomas er en ren spiss av typen bakromsspiller. Svendsen fikk også sine første minutter i mandagens kamp mot Torp, men måtte dessverre forlate banen etter noen minutter med "tennisball-ankel".
 
Vi ønsker Dag Thomas velkommen til klubben, og Heine Jensen og Per Jørgen Høydahl velkommen tilbake - Lykke til!

Dette innlegget er skrevet av Kenneth Reid.

Comments