G15-laget til finale i DNB NOR cup i Mossehallen

lagt inn 6. mar. 2011, 13:18 av Espen Svendsen
Etter lørdagens kamper tok både G14- og G15-laget vårt seg til sluttspill i den prestisjetunge DNB NOR cup i Mossehallen. Først ute søndag var vårt G14 lag. 1/8 finalen mot Nordby var jevn og spennende,men endte med et knepent 3-2 tap. Alikevel, vi er godt fornøyd med det guttene presterte og veldig fornøyde med at alle G13-spillerne som deltok tok utfordringen på strak arm. Det er godt å se at hospiteringen fungerer både sportslig og sosialt.
Så til dramatikken. Etter en kontrollert 3-1 seier mot Trosvik var vi i semifinalen i G15 klassen. Motstander her var Ekholt, et lag vi har hatt stor trøbbel med tidligere. Denne gangen hang vi godt med og på sudden death punkterte vi kampen med 3-2 seier. Dermed finale. På motsatt side ventet det meritterte G15-laget til Moss. Og for en finale det ble! 2-2 etter 2 x 10 minutters spill. Sudden death. 2 mot 2, to store sjanser til å avgjøre, men så avgjør Moss det hele. Alle fryktelig skuffet der og da, men legger vi bak oss at det alltid er surt å tape en finale må vi være strålende fornøyd. Med tanke på at klassen består av lag som Oppsal, KFUM, Moss, Ski, Trosvik...er det strålende. Og så er det jo alltid gøy å komme tilbake til Moa med nok en pokal.
 
På toppen av det hele synes vi det er hyggelig at flere og flere lag i foreningen vår stiller opp i denne flotte turneringa. Det setter en ekstra ramme på det hele, er sosialt, og så er det jo ekstra hyggelig at det også presteres sportslig. Denne gangen var det våre G12 lag som fikk vist seg frem.
 
Takk til alle foreldre og søsken som ga oss en fin støtte fra tribuneplass.  
 
Comments