G15 i morsomt møte med Damelaget til Sarpsborg 08

lagt inn 13. mar. 2011, 14:17 av Heine Eriksen   [ oppdatert 14. mar. 2011, 00:36 ]
Søndag var det duket for et spennende møte mot 1 divisjonslaget til Sarpsborg 08 Damer. Mange av våre unge spillere hadde sommerfugler i magen før møtet og med tanke på at dette damelaget har fantastiske resultater å vise til var det full tenning. Og for en morsom kamp det ble. To lag som begge ønsket mye ballbesittelse samtidig som mange spillere skulle være med i angrep gjorde dette til en målrik kamp. Sluttresultatet ble til slutt 9-4 til våre gutter, som for dagen var forsterket med noen 95-spillere, og vi er veldig fornøyd med gjennomføringen. Mye bra å ta med seg videre og spesielt er vi glade for å se at organiseringen og bevegelsene i laget begynner å sitte. Det som imponerer oss mest med Sarpsborg 08 er spillernes basisferdigheter og måten de virkelig prøver å spille fotball på. Den forskjellen vi ser på lagene i dag er det som skjer etter ballvinning og valgene som tas. Vi føler at vi i større grad enn 08 jentene får hvilt oss mer med ballen i laget, og av den grunn har mer krefter i offensiv sone. 
Vi er glade for at 08 henvendte seg til oss for å spille denne kampen. Vi liker deres måte å spille fotball på og vi tror på at de vil lykkes med utviklingen videre. Morsomt var det også for oss litt eldre å møte igjen de to trenerne Jan Kristian Fjærestad og Jon Erik Pettersen. Jan Kristian som tidligere Mossespiller med landskamper og Jon Erik Pettersen som vi kjenner best fra hans tid som A-lagstrener i GIF. Vi ønsker Damelaget til 08 lykke til med sesongen! Se også http://www.sarpsborg08.no/?ItemID=4115
Følgende GIF-spillere var på banen i denne kampen; Nathaniel(95), Marius(96), Dennis(95), Uran(95), Sindre(96), Kristian(96), Jørgen(96), Arber(96), Ardin(96), Magnus(97), Marcus(97), Shiwan(96), Kevin(96), Alex(95), Jonas(95).
Comments