G15 tap mot Begby

lagt inn 12. mai 2011, 11:38 av Heine Eriksen
G15 laget tapte sin første seriekamp for året 3-1 mot Begby. En noe spesiell kamp der hvert av lagene hadde hver sin omgang med store sjanser.
Vi starter kampen godt, skaper store sjanser og setter et bra trykk på Begby. Etter at det smeller både i tverrligger og stenger setter vi 1-0 midtveis i omgangen. Sålangt alt vel. Litt skuffende er det da at vi fortsetter å være gavmilde bakover og slipper til 2 baklengs før omgangen er over. Allikevel tar vi med oss en del positivt fra omgangen og har trua på at vi kan snu. 
Andre omgang blir litt skuffende. Ikke først og fremst fordi vi presterer så veldig svakt, men fordi en del spillere helt klart melder seg av i en kamp som det er mulig å snu. Det fører til at Begby tar over initiativet og dominerer omgangen. Scorer et mål til og vinner fortjent 3-1. Helt greit at Begby har et mye fysisk sterkere lag enn oss og er et godt fotballag, men når vi har blitt enige om å utfordre de beste må alle stå opp hver gang. Det gjorde vi ikke i dag, og det må vi lære av. Positivt er det at det er meget hyggelig å komme til Begby. Hyggelige trenere og spillere, engasjerte foreldre, gode spilleforhold og ikke minst en meget god Pål Pettersen som dommer.
Nye utfordringer står i kø, og 19.Mai møter vi Drøbak Frogn på Moa. Vi ses
 
Comments